Op# juli


De maand is bijna voorbij en ook deze maand laat ik jullie een kijkje nemen in mijn prullenmandje met opgebruikte producten. Er waren nog een heleboel producten met een restje in dus deze heb ik nog opgebruikt als het nog goed was. Kijken jullie mee? 



Organic Shop Organic Coffee & Sugar Body Scrub 

Dit merk was tijdelijk te koop bij Kruidvat en vind het jammer dat ik niet meer scrubs gekocht heb. Ze ruiken zo lekker en mijn huid is erna lekker zacht. Alleen is je bad erna heel vuil.

Philosophy Purity Made Simple

Deze cleanser is lang één van mijn favoriete cleansers geweest. Mijn huid voelde erna heel schoon aan. Ik gebruikte deze cleanser meestal in de douche. Dit is het enige product van Philosophy waarbij ik geen irritatie heb ondervonden.

Treacle Moon The Raspberry Kiss Douchecrème 

Deze douchegel van Treacle Moon ruikt zo lekker en schuimt heel goed. 

Balea Verzorgende Conditioner 
Deze conditioner met vanille & amandelolie uit de verzorgende lijn van Balea zorgt ervoor dat bij haar gemakkelijk doorkambaar is en lekker zacht aanvoelt. Dit budgetproduct is één van mijn favoriete haarproducten allertijden. 


Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Conditioner Oil Nutritive Lang haar 

Deze lijn bevat keratine serum dat ervoor zorgt dat bestaande schade herstelt wordt en beschermt wordt tegen toekomstige schade. Het voedt het haar en zorgt ervoor dat geslepen punten minder gaan voorkomen. De conditioner zorgt ervoor dat je haar gemakkelijk doorkambaar is. Ik vond deze conditioner heel goed. Mijn haar was lekker zacht en glansde meer. 

Pixi Overnight Glow Serum 
Ik gebruik bijna nooit een serum maar was wel heel benieuwd naar deze. Dit product voelde heel aangenaam aan op de huid.

Pixi 24K Eye Elixir 
Van deze oogcrème had ik een reactie gekregen waardoor ik het niet vaak gebruikt heb jammer genoeg. Het metalen rolballetje voelde wel aangenaam en koud aan op de huid onder de ogen.

Sisley Gentle Make-up Remover 
Normaal gezien gebruik ik micellair water om mijn make-up te verwijderen en ik was aangenaam verrast door deze make-up remover. Mijn huid was helemaal schoon en voelde niet trekkerig aan.

Sisley Floral Toning 
Deze alcoholvrije toner richt zich voornamelijk op de droge en gevoelige huid.

Tata Harper Regenerating Cleanser 
Deze Regenerating Cleanser vond ik heel speciaal omdat er precies kleine scrubdeeltjes in zaten. Mijn huid voelde telkens heel schoon aan. 




Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask 
Het Clear Improvement Mask richt zich op iemand met een onzuivere huid met verstopte poriën. Het dikke masker is gemakkelijk aan te brengen en je huid voelt erna schoon en zacht aan. 

Caudalie Purifying Mask
Het Purifying Mask is een masker met witte klei, bergamot extract, zink en lijnzaad en richt zich op de normale tot gemengde huid met onzuiverheden. Het zorgt ervoor dat talg gereguleerd wordt, je huid ontzwelt, kalmeert, zuivert en herstelt. Je huid ziet er egaler uit en de verstopte poriën worden weer vrijgemaakt. 


Jiinju Beauty Coconut Face Mask 
Dit masker zorgt ervoor dat je huid een goede hydratatiekrijgt. Het masker voelde goed aan op de huid en zorgde ervoor dat mijn huid goed zacht aanvoelde.

Glamglow Bubblesheet Oxygenating Deep Cleanse Mask 

Het Bubblesheet masker vond ik heel leuk en special om te gebruiken. Je zag het telkens meer en meer schuimen. Mijn huid voelde lekker zacht en schoon aan. 

Jiinju Beauty Bamboo Charcoal Sheet Mask 

Dit sheetmask richt zich vooral op het verwijderen van onzuiverheden. Het voelde goed aan op de huid. Ik had niet zoveel last van onzuiverheden dus ik kan niet zeggen of het masker veel doet.

Vichy Porie Zuiverend Kleimasker
Dit zuiverend masker bevat twee soorten mineraalklei en zorgt ervoor dat je huid goed gereinigd wordt. Je huid voelt achteraf schoon aan.

Balea Neusstrips
De neusstrips van Balea namen wel wat ‘vuiligheid’ weg maar jammer genoeg was niet alles weg.

Kruidvat Originals Neusstrips
Net zoals bij de neusstrips van Balea nemen die van Kruidvat onzuiverheden weg. Mijn neus was schoon maar niet alles was weg.

Kocostar Rose Flower Slice Sheet Mask
Buiten de geur vond ik dit masker heel goed. Heel handig is dat je de schijfjes kan plaatsen waar je zelf wil. Mijn huid voelde zacht aan.

Ook Filip heeft weer wat opgebruikt deze maand: 



Nivea Men Sport 24h Fresh Effect Douchegel 

Deze kon je al vaak terugzien in mijn opgebruikt producten. Filip gebruikt deze altijd na het sporten.

Hebben jullie veel opgebruikt deze maand? 

Reacties

  1. Wat een hoop! Jammer dat je een reactie kreeg van die oogroller, want het product klinkt op zich erg goed. Pixi blijft toch een tof merk. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai lekker veel producten! De Purity cleanser heb ik ook jarenlang gebruikt, ik mis hem wel! Zalige maskers ook

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een toffe producten heb je opgemaakt :D En veel ook hihi :)
    Balen zeg van die reactie door de oogroller.. Jammer want het verkoelende klinkt niet verkeerd met deze warmte.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten