Mijn favoriete zomerse producten


Vandaag laat ik jullie enkele producten zien die ik graag tijdens de zomermaanden gebruik.


Tijdens het zonnen is het belangrijk om je goed in te smeren, ook erna is je huid goed verzorgen belangrijk. Al jaren gebruik ik de Solait producten van Kruidvat. De SPF 30 High Sunmilk Zonnebrand & Aloë Vera Aftersun Lotion zijn mijn favoriet.

Na het zonnen vind ik het zalig om een fris maskertje te doen. Ik testte er enkele uit aftersun maskers uit die ik zeker kan aanraden. Kruidvat Solait After Sun Aloë Vera Tissue Mask en Garnier Ambre Solaire Aftersun Tissue Mask.


Voor wie niet graag in de zon komt maar toch een kleurtje wil zijn er de zelfbruiners. Tot onlangs durfde ik ze niet te gebruiken omdat ik schrik had dat ik overal vlekken zou hebben en er oranje uit zou gaan zien. Ik probeerde er eentje voor het gezicht en eentje voor het lichaam uit. Het Kruidvat SoLait Self Tan Overnight Tan Mask is een maskertje dat je ‘s avonds voor het slapen aanbrengen en ‘s morgens heb je een subtiel tintje. De Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster Body zijn druppeltjes die je in je bodylotion moet mengen. Je huid krijgt een natuurlijk bruin kleurtje.



Wanneer het te warm is gebruik ik graag eens een verfrissende waterspray. De La Roche-Posay Thermal Spring Water is al jaren een favoriet. Dit kleine flesje is handig om mee te nemen in je handtas. Onlangs kocht bij DM de Wasserspray met Cocos van Balea. Ook deze is heel verfrissend en het kokosgeurtje is mooi meegenomen.

Mijn favoriete douchegel tijdens de zomer is al jaren de Monoi De Tahiti van Yves Rocher. Deze geur doet zo denken aan zon, zee, strand. Een echt vakantiegevoel.

Wanneer het warm is gebruik ik liever geen parfum maar ga ik voor een body mist. Ik heb 2 mists van verschillende merken maar met ongeveer dezelfde geur en met een groot prijsverschil: Sol de Janeiro Brazilian Crush en Kruidvat Spa Secrets Miracles of Bali Body Mist.


Tijdens het schrijven van dit artikel is mij opgevallen dat ik toch vaak naar budgetproducten teruggrijp. Het hoeven niet altijd dure producten te zijn maar ik vind kwaliteit zeker belangrijk en in dit geval zijn de budgetproducten toppers.

Welke producten gebruiken jullie tijdens de warmere dagen?

Reacties

  1. Ik grijp de laatste tijd erg vaak naar de Marine Boosting Mist van Tarte, maar misschien gebruik ik beter een iets goedkoper product, haha. Verder gebruik ik een zonnebrandspray van Lovea en een aftersun met aloë vera van HEMA.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten