Kruidvat | SoLait Self Tan Overnight Tan MaskAl slapend bruin worden? Toen ik dit masker op het Kruidvat event zag had ik eerlijk gezegd een beetje schrik. Stel dat je dit ’s avonds aanbrengt en ’s morgens er als een gevlekte wortel uitziet. Ondanks dat beetje schrik besloot ik het toch een kans te geven en eens uit te testen. 


Het SoLait Self Tan Overnight Tan Mask is een gezichtsmasker dat ervoor zorgt dat je het hele jaar door een natuurlijk gebruinde teint hebt. Het is speciaal ontwikkeld voor het gezicht, hals en decolleté.

Dit tan masker bevat veel ingrediënten zoals glycerin, cetearyl alcohol, zoete amandel olie, shea butter, aloe vera sap, panthenol, zonnebloem olie en vitamine E om de huid te verzachten en het verouderingsproces tegen te gaan. Daarnaast bevat het masker ook Dihydroxyacetone wat ervoor zorgt dat de bruine kleur ontstaat.
Hoe te gebruiken?
Breng voor het slapen gaan het masker gelijkmatig aan op een gereinigde gezichtshuid. Na gebruik goed je handen wassen. ’s Morgens sta je op met een natuurlijk gebruinde huid. Hoe bruiner je wil worden, hoe vaker je het ’s avonds moet gebruiken.

Wel opletten want dit product kan vlekken maken op je lakens of kleding. Ik heb een handdoek op mijn hoofdkussen gelegd om het te beschermen. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik er geen vlekken op gezien heb.

Toen ik het product gebruikte viel het mij meteen op dat het niet echt aanvoelde als een masker. Het is een crème die je gemakkelijk kan uitsmeren, snel intrekt en niet plakt. Mijn huid had ’s morgens een subtiel kleurtje.

Wat leuk is dat dit masker niet de typische zelfbruiner geur had maar een tropisch geurtje.

Het Tan Mask is verpakt in een kleine, bruin/bronskleurige tube met klikdop.

Wat denken jullie van zo’n self tan masker?


Reacties

Eva zei…
Ik heb deze dingen natuurlijk niet nodig. Maar ik snap de ongerustheid van "wat als ik 's morgends..."

Maar wat ik vooral een pluspunt vind is dat het niet aanvoelt als een masker. Dat maakt het product direct veel aangenamer.

Groetjes, Eva
www.evaperez.be
felice zei…
dapper dat je het probeerde! ik zou te bang zijn voor het wortel-effect..
felice veenman
https://www.babyenkind.nl/
Anja zei…
Ik vind zelfbruiners eigenlijk maar raar, vraag me af welke ingredienten ervoor zorgen dat je binnen een paar uur een andere teint hebt. Lijkt me in elk geval niet gezond: ik ga liever in de zon zitten ;)
Unknown zei…
Ik durf dit soort dingen ook nooit te proberen... ik had graag een foto gezien van het eindresultaat.
Gelukkig maar dat jij dat niet nodig hebt. Tijdens de zomer krijg ik sproeten en dan zo een wit gezicht met sproeten vind ik niet zo mooi.
Ik ook, daarom dat ik het ook getest heb wanneer ik wist dat ik de dag erna niet teveel buitenshuis moest doen :)
Van één keer zag je niet zoveel verschil, daarom dat ik er geen foto bij gezet heb.
Ik zie meestal rood van in de zon te zitten en ik probeer die te vermijden maar wil toch eens een beetje bruin zien. De zon is ook niet goed voor de huid.
Oehh deze ga ik eens proberen! Ik zit liever niet teveel met mijn gezicht in de volle zon dus dit zou een mooie uitkomst zijn :)
Laura zei…
Oohh naar dit soort producten ben ik altijd super benieuwd! Ik vind het zo'n uitkomst!