Hema | Repair Hair Mask

 


Wekelijks gebruik ik minstens één keer een haarmasker. Op de blog van Jessica zag ik het Repair Hair Mask voorbij komen en omdat klonk als iets wat mijn haar kon gebruiken ben ik ook eens langs geweest bij Hema.


Het Repair Hair Mask is een haarmasker voor droog, beschadigd of pluizig haar met keratine-vitamine complex. Je kan het masker elke week gebruiken extra intensieve verzorging om het pluizen tegen te gaan of haar dat door behandelingen of de zon droog is geworden weer een boost te geven.




Hoe te gebruiken?

Je brengt dit masker aan op handdoekdroog haar en masseert het zachtjes in. Daarna voorzichtig doorkammen. Je mag het masker 5 tot 15 minuten laten zitten waarna je het grondig uit moet spoelen.

Ingrediënten:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Stearamidopropyl Dimethylamine Isopropyl Palmitate, Behentrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Niacinamide, Panthenol, Isopropyl Alcohol, Hydroxyethylcellulose, Polyquaternium-37, Propylene Glycol, Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Sorbitan Oleate, Parfum, Linalool, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Het product zit in een handige groenblauwe tube waardoor het ook heel hygiënisch is. Het masker zelf is heel dik van textuur maar toch gemakkelijk uit te smeren en te verdelen over je haar.

Ik gebruik het masker éénmaal per week na het wassen van mijn haar. Zelf laat ik het meestal iets meer dan 5 minuten zitten. Mijn haar voelt lekker zacht aan en is gemakkelijk door te kammen.

Het masker bevat geen SLS, SLES, siliconen, parabenen of kleurstoffen.

Het Repair Hair Mask kost € 3,00 voor een tube van150 ml.

Welk haarmasker gebruiken jullie? Hebben jullie aanraders?

Reacties

  1. Klinkt als een fijn haarmaskertje! Ik heb ook droog en pluizig haar, en nu met de warmte nog meer. Wat extra verzorging is dus zeker welkom.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ahh, je hebt het ook geprobeerd! Echt geen geld, zeker gezien hoe goed het z'n werk doet. Wij hebben ook nog steeds een tube in de douche staan.
    Ik gebruik heel af en toe een Hot Oil Treatment van Lush, die zijn ook echt de moeite.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeker en vast. Nog eens bedankt voor de tip (was vergeten een linkje naar je blog te vermelden, heb het aangepast :) )

      Verwijderen

Een reactie posten