Garnier | Ambre Solaire Aftersun Tissue Mask


Tegenwoordig heb je allerlei producten voor na het zonnen. Garnier Ambre Solaire bracht onlangs het Aftersun Tissue Mask uit en dat moest ik natuurlijk eens uittesten.

Het Aftersun Mask hydrateert je huid intens, verzacht en verkoelt na blootstelling aan de zon. Het kalmeert en herstelt de huid na het zonnen. Het masker bevat hyaluronzuur wat voor een intense hydratatie zorgt. Het hamamelisextract werkt ontstekingsremmend en herstelt de beschadigde huid. De huid wordt direct verkoeld en verzacht het het branderige gevoel.

Eén masker zou hetzelfde effect hebben als 5 keer hydratatie crème.

Hoe gebruik je dit masker?
Voordat je het masker aanbrengt moet je ervoor zorgen dat je huid goed gereinigd is. Daarna het masker op je gezicht aanbrengen zodat het mooi op je gezicht aansluit. Na 15 minuten mag je het verwijderen. Na de warme dagen van de laatste tijd kan zo’n maskertje deugd doen. Het voelt aangenaam en lekker fris aan op je gezicht. Het sluit goed aan en blijft mooi zitten. Daarna voelt mijn huid weer goed en zacht aan.

Het Garnier Ambre Solaire Aftersun Tissue Mask kost € 3,99 en is te koop bij de drogist.

Zegt zo’n aftersun maskertje jullie iets?

Reacties

 1. Lijkt me erg fijn zo'n verfrissend masker zo na al die warme dagen, de huid heeft zoiets ook wel nodig denk ik na al die zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, maar ik gebruik sowieso eigenlijk nooit maskers. De extra verzorging is denk ik wel goed inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahah heel eerlijk gezegd vind ik het er heel gek uitzien, maar als het verzorgt is het altijd goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een heerlijk masker! Zeker als je een beetje verbrand bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze nog liggen omdat ik het mee wil nemen op vakantie, lekker na een dagje zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet zeker dat mijn huidje dit heel erg kan waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik eigenlijk nooit maskers. Ik heb nog geen fijne troepvrije gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Klinkt als een heerlijk masker! Ik ben super vaak in de zon, en dit neem je heel handig mee. Ideaal! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Grappig zo'n masker. Ik heb dat zelf nog niet eerder geprobeerd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Moet je zeker eens doen. Veel handiger dan gewone maskers. Hiermee heb je geen geknoei

   Verwijderen
 10. Dit lijkt me heel lekker fris na de warmere en zonnige dagen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten