Favorieten Juli

 

De maand juli is weer voorbij gevlogen en mijn verlof zit er ook genoeg ook bijna op. Ik heb weer leuke producten leren kennen en vandaag laat ik jullie deze zien.


Yves Rocher I love my planet Geconcentreerde Shampoo
Toen ik dit product voor het eerst zag kon ik niet geloven dat je met dit flesje van 100ml 30 keer je haar zou kunnen wassen. Intussen heb ik het al enkele weken gebruikt (en ik was mijn haar verschillende malen per week) en het flesje is nog niet half leeg. Met één knijpje heb ik genoeg om mijn lange haren te wassen. En mijn haren zijn er echt schoon mee en gemakkelijk doorkambaar.

Garnier Ambre Soleil After Sun Sheet Mask
Na een dagje in de zon vind ik het zalig om een verfrissend maskertje te gebruiken. Onlangs ontdekte ik het After Sun Sheet Mask van Garnier en heb het intussen al verschillende malen gekocht. Mijn huid krijgt er een oppepper van na het zonnen.

Sol De Janeiro Brazilian Crush
Tijdens de zomer gebruik ik niet zoveel parfum en ga ik liever voor een bodymist. Toen ik deze van Sol De Janeiro rook was ik meteen verkocht. Deze bodymist heeft een zalige zomerse kleur.

Balea Wasserspray met Cocos

Tijdens de hitte van de laatste dagen gebruik ik regelmatig een spray met water om te verfrissen. Meestal gebruik ik een spray zonder geurtje maar deze van Balea met Cocos ruikt zo lekker. Instant zomergevoel.

Zoals jullie zien zijn mijn favorieten bijna allemaal zomerse producten die je met de warmte van de laatste dagen goed kan gebruiken.

Welke waren jullie favorieten de voorbije maand? Deze mogen natuurlijk ook niet beauty gerelateerd zijn.

Reacties