Balea | Schönheitsgeheimnisse Shampoo en Conditioner Havermelk


Wanneer ik bij DM kom neem ik altijd een kijkje in de haarproducten afdeling. Ik heb er al enkele budgettoppers zoals de Intensieve verzorging lijn gevonden en vandaag laat ik nog 2 producten zien die ik onlangs gekocht en getest heb. 


De Schönheitsgeheimnisse Hafermilch lijn is gebaseerd op de het Scandinavische schoonheidsgeheim en richt zich op gevoelig en beschadigd haar. De verzachtende eigenschappen van deze milde formule met havermout maken je haar schoon op een zachte manier. Hierdoor gaat ook je hoofdhuid ontspannen. De producten bevatten natuurlijk betaïne die gewonnen is uit suikerbieten.

De shampoo is transparant en heel vloeibaar. Je gebruikt deze door het product zachtjes in te masseren en eventjes in te laten werken. Daarna grondig uitspoelen. Deze fles bevat 250 ml en kost € 0,95.

De conditioner masseer je na het wassen in je vochtig haar in en laat het een korte tijd intrekken. Hierna ook grondig uitspoelen. Dit product bevat 200 ml en kost net als de shampoo € 0,95.

De shampoo zit in een doorzichtige fles, de conditioner in een witte met roze dop. Beide producten hebben een handige doseerknop. Je hebt ook niet zoveel product nodig. Ik heb beide producten al enkele weken in combinatie met elkaar getest en ze doen beide wat ze beloven. Mijn haar voelt goed, schoon en zacht aan. Het glanst ook mooi en het is gemakkelijk te doorkammen, iets wat ik ook belangrijk vind. Ik kan het wassen van mijn haar ook een dagje langer uitstellen.

De producten uit deze lijn zijn vegan en bevatten geen siliconen.

Deze lijn is van Balea het huismerk van DM en is enkel daar verkrijgbaar.

Welke haarproducten gebruiken jullie?

Reacties

 1. Allemachtig dat is pas goedkoop zeg. Daar kan zelfs de Action nog een puntje aan zuigen. En fijn dat het nog werkt ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is Balea toch een heerlijk merk hé. Deze producten ken ik nog niet. Ze doen mij denken aan de Loving Blends producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Liefde voor Balea! De verpakkingen doen mij erg denken aan Garnier loving blends. Als ik binnenkort weer naar de DM ga, dan ga ik even opletten of ik deze kan vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Girly kleur heeft deze verpakking. Jammer dat niet in Nederland te koop. Veel goede dingen over dit merk

  https://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind Balea ook zo'n leuk en fijn merk. Goed om te weten dat deze producten ook aanraders zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten