Sephora | Cucumber Eye Mask & Pineapple Nose Mask


Ik heb al vaker maskertjes van Sephora gekocht en toen ik het Cucumber Eye Mask en het Pineapple Nose Mask zag liggen was ik benieuwd. Vooral naar het neusmasker want dat had ik nog niet eerder gezien. 


Oogmaskers heb ik al vaak getest en aangezien ik een droge huid heb onder de ogen kan zo’n maskertje deugd doen. Denk dat ik al alle soorten maskers getest heb maar nog nooit ben ik een neusmasker tegen gekomen. Iedereen kent wel de neusstrips maar dit is helemaal iets anders. Vandaag laat ik jullie zien wat ik van beide maskertjes vond.

Cucumber Eye Mask

Het Cucumber Eye Mask is een natuurlijk vezelmasker voor onder de ogen. Het verzacht de gevoelige huid onder de ogen en vermindert wallen voor een verfrist en gerevitaliseerd uiterlijk.Hoe te gebruiken?
Verwijder langs beide zijden de beschermfolie en breng de patches aan onder de ogen. Na 15 minuten mag je ze verwijderen en het overgebleven serum kan je inmasseren.

De patches zijn gemakkelijk aan te brengen en voelen aangenaam aan op de huid. Ze blijven goed zitten. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd aan. 

Pineapple Nose Mask

Pineapple Nose Mask is een bio-cellulose neusmasker verrijkt met een exclusieve formule met ananas-extract van natuurlijke oorsprong, vernauwt dit masker zichtbare poriën en minimaliseert het de poriën terwijl het de huidtextuur verfijnt en verfijnt. 


Hoe te gebruiken?
Haal het masker uit de verpakking en verwijdere langs één zijde de folie. Plaats het masker op een gereinigde huid en verwijder de folie aan de andere zijde. Zorg ervoor dat het masker goed op zijn plaats zit. Na 15 minuten mag je het masker verwijderen.

Bij mij ging het al fout toen ik de folie er af wou halen. Hele het maskertje was aan elkaar geplakt en ik heb moeten prutsen om het weer goed te krijgen. Eens ik het op zijn plaats gekregen had voelde het wel aangenaam aan. Je rook ook de hele tijd de ananasgeur. 


Algemene indruk
Van het oogmasker was ik heel tevreden en kan ik zeker aanraden. De patches zijn gemakkelijk in gebruik en voelen aangenaam aan op de huid. Deze voelt heel gehydrateerd aan. Het neusmasker is mijn niet zo bevallen vooral door het gedoe met het masker uit de verpakking te halen.

Beide maskers zijn geschikt voor alle huidtypes.

Het Cucumber Eye Mask kost € 3,99 en het Pineapple Nose Mask € 2,99.

Hebben jullie al eens maskertjes van Sephora gekocht? Of hebben jullie deze twee al eens getest?

Reacties

  1. Zo spijtig dat de Sephora geen filiaal in België heeft! Ze hebben zulke fijne producten...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat vind ik ook superjammer, gelukkig is Frankrijk en Duitsland niet zo ver he

      Verwijderen

Een reactie posten