Op# Juni


Toen ik mijn prullenbakje met opgebruikte producten erbij nam viel het mij op dat ik de voorbije maand heel veel maskertjes opgebruikt heb. Natuurlijk heb ik en de rest van het gezin nog andere producten opgebruikt en deze maand zit er ook make-up tussen. Benieuwd wat we opgemaakt hebben? Lees dan vlug verder.
Balea Peel-Off Maske
Dit is een diepreinigend Peel-Off masker. Ik had het gebruikt wanneer ik in bad zat er dat was geen goed idee want het masker was niet goed genoeg opgedroogd om het er in één keer af te pellen. Mijn huid voelde wel zacht aan.

Simple Rich Moisture Sheet Mask
Het Rich Moisture Sheet Mask richt zicht op de droge en gedehydrateerde huid. Het is verrijkt met een mix van Botanische extracten en ingrediënten die de huid hydrateren. Mijn huid voelde erna veel beter aan.

Simple De-Stress Sheet Mask
Het De-stress Sheet Mask bevat Aloë vera en allerlei andere vitaminen die goed zijn voor de huid. Je huid gaat weer zacht aanvoelden en een oppepper krijgen.

Kocostar Foot Moisture Pack

Ik vind het zalig om af en toe eens een voetmasker te doen. Zeker nadat ik de hele dag gaan wandelen of shoppen ben. Mijn voeten voelen erna altijd zacht aan.

Jiinji Avocado Sheet Mask
Het Avocado masker richt zicht op het intensief voeden van de huid. Mijn huid voelde lekker zacht aan na het maskertje. 


Jiinji Cucumber Sheet Mask
Het Cucumber masker kalmeert je huid. Het voelt goed aan op de huid. Zeker na een dagje zonnen.

Jiinji Red Cherry Gel Lip Mask
Dit lipmasker vond ik niet zo aangenaam. Het was wat groot en zwaar waardoor het altijd van mijn mond viel. Moest het minder zwaar geweest zijn denk ik dat het wel een goed masker zou kunnen zijn. Jammer maar deze vond ik tegenvallen.

Jiinji Ginseng & Eucalyptus Under Eye Mask
Dit oogmasker van Jiinji vond ik heel goed. Ik heb er zelfs een extra exemplaar van gekocht. De patches voelen goed aan op de huid en mijn huid was goed gekalmeerd en gehydrateerd.

Garnier Skinactive Hydrabomb Sheetmask
Het Hydra Bomb Tissue Mask is goed doordrenkt met een ultra hydraterend serum dat verrijkt is met granaatappel en hyaluronzuur. Mijn huid voelde hierna heel gehydrateerd aan. Dit masker is zeker een aanrader.

PS… Foaming Bubble Mask
Dit masker vond ik heel speciaal om te gebruiken. Ik had nog nooit eerder een bubble mask gebruikt. Je brengt het aan op je huid en dan begint het langzaam aan te schuimen. Geeft wel een speciaal gevoel op je huid. Mijn huid voelde erna goed schoon aan.

Sephora Cucumber Eye Mask
Oogmaskertjes vind ik zalig om te doen. Deze patches voelden goed aan op de huid. De huid onder mijn ogen voelt gehydrateerd en zacht aan.

Sephora Pineapple Nose Mask
Dit neusmasker vond ik echt een tegenvallen. Al meteen toen ik het uit de verpakking haalde kleefde het helemaal aan elkaar en het was een heel gedoe om het weer goed te krijgen. Het kwam ook steeds los. Ondanks dat ik geen ananas lust vond ik het wel aangenaam om deze subtiele geur te ruiken. Dit maskertje ga ik niet opnieuw kopen.

Kruidvat Skin Science Daily Defense Citystem Intense Purifying Clay Mask
Het was lang geleden dat ik nog eens een gewoon kleimasker gebruikt had. Deze van Kruidvat is gemakkelijk aan te brengen. Ik gebruikte een kwast. Ik vond het wel een beetje een nadeel dat het nogal lopend was waardoor ik opeens van het masker proefde omdat het op mijn lippen gelopen was en dat vond ik niet zo aangenaam. Het masker maakte mijn huid lekker zacht en het voelde ook schoon aan.

Sephora Charcoal Nose Strip
Ik heb 2 van deze strips opgebruikt deze maand. Ze verwijderen goed de vuiligheid uit de neus op je huid, maar wel niet alles.

Kruidvat Originals Charcoal Neusstrips
Net zoals de neusstrips van Sephora zorgen deze strips dat mijn neus ze schoner uitziet. Jammer genoeg verwijderen ze niet al het vuil. 


Balea Haarmasker Intensieve verzorging 
Elke week probeer ik minstens 1 keer een haarmasker te doen omdat mijn haar nogal droog kan zijn vooral aan de puntjes dan. Dit masker zorgt ervoor dat mijn haar er weer mooi uit ziet. 


Kruidvat Aftersun Facial Treatment Serum
Deze ampullen heb ik op het Kruidvat event gekregen en ben ze nog volop aan het testen. Het serum bevat aloë vera extracten en panthenol die je huid verkoelt en kalmeert na blootstelling aan de zon. De intensief verzorgende bestanddelen herstellen de vochtbalans van de huid. Het helpt de natuurlijke huidelasticiteit te bewaren en houdt de huid soepel en zacht.

Collection Lasting Perfection Ultimate Wear Concealer 
Deze budget concealer koop ik altijd als ik naar de UK ga. De dekking is heel goed en de concealer blijft de hele dag mooi zitten.

Balea Badzout 
Om eerlijk te zijn gebruik ik bijna nooit badzout omdat ik liever veel schuim heb in mijn bad. Deze heeft een kokos en leliegeur en daar was ik vooral benieuwd naar. Ik ben heel tevreden over dit badzout en denk dat ik het toch vaker ga gebruiken want deze gaf wel schuim.

Douglas Les Delices Creamy Body Shower Gel Raspberry Macaroon 
Deze mini body shower zat in de adventskalender van Douglas. De geur is lekker en mijn huid is goed schoon.

Balea Toffee Love Shampoo 
Deze limited edition shampoo heeft een lekkere caramel geur maar deze is niet te overheersend. Mijn haar is altijd schoon en gemakkelijk doorkambaar. Ik vind het jammer dat ik niet meerdere flessen gekocht heb.

L’Oreal Paris Elvive Extraordinary Clay Shampoo 
Deze shampoo richt zich op vette haarwortels en droge puntjes. Ik heb deze een hele tijd gebruikt en was er heel tevreden uit. Ik kon zelfs een dag langer zonder wassen.

Yves Rocher Nutri-Silky Treatment Shampoo Dry hair
Deze shampoo met havermelk richt zich op droog haar. Mijn haar zag en voelde beter aan. 

Rui heeft ook weer eens iets opgebruikt:

DM SauBar Badsterm met honing
Een stervormige bath bomb met honing geur die het badwater geel kleurde. 


Ook Filip heeft weer enkele producten in mijn prullenmandje gelegd:

Nivea Men Power Fresh
Een frisruikende douchegel die hij na het sporten gebruikt.

Nivea Men Black & White Invisible Original Anti-Transparant
Zijn favoriete deodorant van dit moment. Zorgt goed voor frisheid en laat geen vlekken na op je kleding.

Zoals je kon zien zat mijn mandje weer behoorlijk vol.

Hebben jullie veel producten opgebruikt deze maand?

Reacties

  1. Ik moet ook nodig wat maskertjes opmaken. Het lijkt wel of ik ze verzamel, haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten