Kruidvat | Skin Science Daily Defense Intense Purifying Clay Mask


Dat ik gek ben op maskertjes konden jullie al eerder op mijn blog lezen. Op het Kruidvat event werd ik meteen aangetrokken toen ik de kleimaskertjes van de nieuwe Skin Science Daily Defense zag liggen. Ik was dan ook superblij toen ze in de goodiebag zaten.

Het Daily Defense Intense Purifying Clay Mask reinigt je huid intensief van schadelijke verontreinigde deeltjes uit het milieu en onthult een frisse uitstraling. Het masker heeft een zelfverwarmende werking die de huidporiën opent waardoor de natuurlijke ingrediënten je huid grondig en diep reinigen. 
                                                       


Het Clay Mask bevat actieve kool die als een magneet werkt en zo poriën-verstoppers uit de huid trekt. Witte klei heeft een sterk absorberende werking op verontreinigende deeltjes uit het milieu en een teveel aan talg. Groene thee dat van nature rijk is aan antioxidanten helpt vrije radicalen neutraliseren. Je huid gaat er beter uitzien en voelt gladder aan.

Hoe gebruik je nu die maskertjes?
In de capsule zit genoeg product voor 1 masker. Breng de volledige inhoud aan op een gereinigde huid. Wel contact met ogen en lippen vermijden. Masseer het masker met een opwaartse beweging in. Na 10 minuten afspoelen met lauwwarm water. Er wordt aangeraden om het masker één tot twee keer per week te gebruiken.

Het masker is vrij vloeibaar en om het aan te brengen heb ik een kwast gebruikt. Het is gemakkelijk te verdelen over de huid. Je voelt het meteen warmer worden. Na een tijdje voelde ik het masker over mijn neus en lippen ‘lopen’ wat ik niet zo een fijn gevoel vond. Na het verwijderen voelde mijn huid zacht en schoon aan. Buiten het lopen/druppen ben ik heel tevreden over dit masker.

In de verpakking zitten 4 capsules, handig om mee te nemen om vakantie.

Het Skin Science Daily Defense Intense Purifying Clay Mask kost € 5,49.

Gebruiken jullie vaak een kleimasker?
Reacties

 1. Ikzelf gebruik twee keer per week een masker. Deze ken ik nog niet dus leuk om over te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelden. Ik zou mijzelf daar meer tijd voor moeten gunnen. Deze klinkt erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk gebruik ik altijd alleen de Garnier maskers, maar deze Skin Active lijn van Kruidvat is ook echt goed ( waar ik altijd de dag- en nachtcrème van gebruik )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik niet meer elke week omdat ik het vergeet, maar wat zijn deze schattig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat grappig, van die halve bollen. Dat zelfwarmende effect lijkt me een beetje eng.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor is helemaal niet eng. Het is niet dat het superwarm wordt

   Verwijderen
 6. Ik gebruik een Ghassoul klei masker. Dit kun je voor je haar en je gezicht gebruiken. Geweldig vind ik het. Meestal voeg ik er nog iets aan toe zoals een olie, als ik het bijvoorbeeld voor mijn haar gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De capsules zien er mooi uit. Volgens mij is dit een hele handige verpakking. Ook wel grappig, zo'n halve bol.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker omdat ze meestal in een pot verpakt zijn. Dit is veel hygiënischer.

   Verwijderen
 8. Ik gebruik nauwelijks maskers en moet het toch maar weer eens doen! Deze klinkt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hierbij nogmaals mijn comment. Ik vind de vormgeving zo bijzonder hiervan. Het doet me denken aan van die dropkogels!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten