Kocostar | Schön von Kopf bis Fuß Set

 

Bij Douglas in Aken kwam ik een setje met maskers tegen van Kocostar. Natuurlijk was ik hier heel benieuwd naar en kocht ik deze 5 maskertjes waarmee je je hele lichaam kan verwennen. Benieuwd wat er in het pakketje zit?

Het Schön von Kopf bis Fuß Set bevat 2 gezichtsmaskers, een haarmasker, een voetmaker en een handmasker.

Watermelon Slice Mask

Het Watermelon slice mask heeft een kalmerend werking en verhoogt tegelijkertijd de elasticiteit en vochtbalans van de huid. Het bevat watermeloenextract, wat de huid een oppepper geeft en zorgt voor een intensief vochtherstellende werking.

Gebruik: Eerst en vooral je huid goed reinigen en afdrogen. Breng daarna de patches aan op de plekken die een verzorgingsboost nodig hebben. Je mag deze op gezicht, hals of je lichaam aanbrengen. Laat de Slice masks 20 tot 30 minuten inwerken. Het overtollige product inkloppen of masseren in de huid.

Bird’s Nest Silk Fiber Mask

Bird’s Nest Silk Fiber Mask is een hoogwaardig gezichtsverzorgend masker van Kocostar, dat de huid op natuurlijke wijze reinigt en hydrateert. Het bevat eucalyptusextract, waardoor het masker intensief vochtinbrengend is, het de structuur en textuur van de huid verfijnt en een antiseptische werking heeft die de vorming van oneffenheden voorkomt.Gebruik: Breng het masker aan op een gereinigde en droge huid. Laat 20 tot 25 minuten intrekken. Na het verwijderen kan je het overtollige product over gezicht, hals en decolleté en het zachtjes inmasseren.

Foot Moisture Pack

Kocostar heeft een voetmasker ontwikkeld met sheabutter, welke vochtinbrengend werkt en droge voeten intensief verzorgt. Het masker maakt de huid van de voeten elastischer en beschermt deze langdurig tegen uitdroging.Gebruik: Trek de voetmaskers over de schone, droge voeten en sluit ze met behulp van het klittenband. Zorg er voor dat zowel het verzorgingsproduct als de lichaamseigen warmte kunnen ontsnappen. Let je voeten iets omhoog en laat 20 minuten inwerken. Na het verwijderen kan je het overtollige product zachtjes in de voeten inmasseren.

Home Salon Hair pack

Home Salon Hair pack helpt je thuis een home-spa-beleving te creëren met een verzorgend en vochtinbrengend haarmasker. De extracten van zoethout zorgen voor een gezonde hoofdhuid, terwijl deze gelijktijdig vet haar bestrijdt. Daarnaast helpt het masker ook tegen roos. De actieve werking van sheabutter kalmeert de hoofdhuid, terwijl de toegevoegde arganolie het haar makkelijk kambaar, zijdezacht en glanzend maakt.Gebruik: Was je haar en wikkel daarna het haarmasker om handdoekdroge haar en zet het met het klittenband op je hoofd vast. Laat 15 tot 20 minuten inwerken en masseer tijdens de inwerktijd het haar in het masker zacht in. Verwijder het haarmasker en spoel het haar met warm water uit.

Hand Moisture Pack

Het handmasker beschermt en verzorgt de handen en maken ze weer zacht en soepel. De papaya-, mango- en kokosextracten zijn rijk aan vitaminen, antioxidanten en mineralen en hebben daardoor een intensief hydraterende werking. Sheabutter beschermt de huid tegen UV-stralen en uitdroging.
Kocostar Hand Moisture pack bevat katoenen handschoen handmaskers gedrenkt in natuurlijke en werkzame stoffen voor optimale hydratatie van uw handen.Gebruik: Was en droog je handen vooraleer je de handmaskers aanbrengt en sluit ze met behulp van de klittenbande. Hierdoor kan noch het verzorgingsproduct noch de lichaamseigen warmte ontsnappen. Laat 20 minuten inwerken. Het leuke is dat ze een speciale touch-functie bevatten zodat je tijdens de inwerktijd je smartphone en tablet gewoon blijven gebruiken. Na 20 minuten verwijder je het handmasker en kan je het overtollige product inmasseren.

Intussen heb ik al enkele maskertjes uitgetest. Het Watermelon Slice Mask vond ik wel speciaal omdat het om klein schijfjes gaat en niet om een masker in één stuk. Ik vond het wel aangenaam om te gebruiken en de schijfjes roken heel lekker naar watermeloen. Het haarmasker vond ik wel moeilijker in gebruik omdat het product al in het de kap zat. Mijn haar was erna wel lekker zacht. Het Bird’s Nest Silk Fiber Mask maakte mijn huid weer helemaal zacht en gehydrateerd.

Kenden jullie het merk Kocostar al?

Reacties

 1. Ik kende het merk inderdaad al van het watermeloen masker. Deze vond ik erg fijn en vooral zo leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik zelf nooit maskers (te weinig geduld), maar je komt er wel mooi uit te zien met dat meloenmasker! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende deze nog niet! En ik ben echt gek op maskers, dus goed om eens uit te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een super leuk concept. Lijkt mij leuk als je hele lichaam verwend kan worden ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb een aantal van deze maskers ook en ook gereviewd :) leuk hé die schijfjes, ik had 3 verschillende

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de hair pack en foot pack geprobeerd vond ze erg fijn zou ze zeker vaker kopen

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten