Kat Von D | Lock-it Concealer Creme


De concealer van Kat Von D stond al heel lang op mijn wishlist. Toen ik het merk vorig jaar in Lissabon tegen kwam moest ik deze natuurlijk meenemen om eens te testen. Ik heb de Lock-it Concealer Crème al enkele keren bij mijn favorieten laten zien maar een review had ik er nog niet van geschreven. 

Voor diegenen die Kat Von D nog niet kennen. Ze is een tattoo artist, die een eigen serie heeft over haar tattoozaak. Zij heeft ook een eigen make-up lijn met tal van producten die gekend staan om hun goeie pigmentatie. Nadat een verkoper bij Sephora in Lissabon enkele kleurtjes testte besloot hij dat L11 Neutral het beste voor mij was. De Lock-it Concealer Crème bestaat in 21 kleuren, een heel uitgebreid kleurenpalet dus. Kat Von D raadt aan om een kleur te kiezen die perfect matcht als je vlekjes wil verbergen. Wil je donkere kringen verbergen dan kies beter voor 2 kleuren lichter dan je huidskleur.

Lock-It Concealer Crème is een concealer die zowel het gebied onder de ogen verheldert, onvolkomenheden bedekt, verkleuringen corrigeert en die je kan gebruiken om te contouren. Deze veelzijdige concealer belooft 24 uur te blijven zitten. De Concealer Creme bevat het Hydra-Boost Complex ™ waardoor het product hydraterend zou zijn en niet in de lijntjes zou kruipen.De concealer heeft een prachtige verpakking. Net als bij haar andere verpakkingen zit hier ook een gothic-achtige look met een knipoog naar de tattoos. De verpakking is deels doorzichtig waardoor je kan zien welke kleur er in zit. Dankzij de druppelvormige ‘die-foot’ applicator kan je het product gemakkelijk en precies aanbrengen. Deze concealer is heel dekkend. Het is een dikke rijke crème die goed gepigmenteerd is maar toch goed en gemakkelijk uit te blenden. Met de applicator kan je het product heel gemakkelijk en nauwkeurig aanbrengen. Het product blijft de hele dag mooi zitten en trekt niet in de lijntjes. Deze ga ik zeker nog opnieuw kopen.

Deze concealer bevat geen parabenen of sulfaten.

De Lock-It Concealer Crème kost € 26,95. Redelijk prijzig dus maar als het product zijn werk doen wil ik dat best betalen.

Welke concealer gebruiken jullie?

Reacties

  1. Haar verpakkingen zijn inderdaad keer op keer kunstwerkjes! Deze concealer heb ik nog niet getest, maar hij ziet er ontzettend dekkend uit. Ik gebruik een simpele concealer van Catrice. Ik heb zo'n goedkope omdat ik amper concealer gebruik. Zou jammer zijn mocht zo'n duur product uitdrogen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik gebruik zowel dure als goedkope. Ik gebruik het dagelijks dus bij mij is er niet zoveel kans dat die gaat uitdrogen. Maar als je dat toch bijna nooit gebruikt zou ik inderdaad er niet teveel geld aan uitgeven.

      Verwijderen

Een reactie posten