Favorieten Juni


Voor mij is het vandaag de laatste werkdag van de maand en zoals elke maand laat ik jullie mijn favoriete producten zien. Deze maand zit er heel wat variatie in. Benieuwd welke producten het geworden zijn? Lees dan vlug verder:Salt of the Earth Natural Roll-on Unscented

Aangezien ik al jaren dezelfde deo van Nivea gebruik was ik wel benieuwd naar een ander. Die van Salt of the Earth zag ik de laatste tijd veel voorbij komen op social media en vond het dan ook leuk dat ik ze mocht testen. De Salt of the Earth deodoranten zijn 100% natuurlijk en bevatten bevat potassium alum, een natuurlijk mineraal zout dat voorkomt dat bacteriën die de onfrisse lichaamsgeur veroorzaken niet overleven en je een fris gevoel geeft. De Natural Roll-on Unscented is geurloos en bevat aloë vera die geschikt is voor de gevoelige huid. Ook al is deze deo geurloos ik voel me en ruik ook de hele dag fris. Deze deo is echt een aanrader.

Clinique Take The Day Off Balm Cleansing Balm

De Take The Day Off Balm Cleansing Balm is een balsem die in een reinigingsolie verandert wanneer hij in de huid wordt gemasseerd. Met dit product worden alle onzuiverheden en make-up verwijdert. Het zorgt voor een grondige reiniging van het gezicht en de huid rond de ogen, zonder de vochtbarrière van de huid te schaden. Je huid voelt hierna ongelooflijk zacht, fris en schoon aan. Je hebt maar een kleine hoeveelheid van deze balsem nodig om je huid te reinigen.

Jiinju Ginseng & Eucalyptus Under Eye Mask

Het Ginseng & Eucalyptus Under Eye Mask richt zicht op de vermoeide huid en geeft je weer een wakkere blik. De pads zijn gemakkelijk in gebruik en voelen aangenaam aan op de huid. Mijn huid voelde lekker zacht en gehydrateerd aan. Mijn blik zag er minder vermoeid uit.

Kruidvat SoLait Self Tan Overnight Tan Mask

Zelfbruiners is iets wat ik altijd al gemeden heb omdat ik schrik had om er oranje of gevlekt uit te zien. Tegenwoordig heb ik het al aangedurft en gebruik nu zelfs een gezichtsbruiner. Deze van Kruidvat geeft een subtiele bruine kleur en hoe meer je het gaat gebruiken hoe bruiner je zal worden.

Welke waren jullie favorieten van de voorbije maand? Het mag natuurlijk ook niet beauty-gerelateerd zijn.

Reacties

Een reactie posten