Een mooie herinnering dankzij Fotofabriek.nl


Enkele weken geleden werd ik door
Fotofabriek.nl gecontacteerd met de vraag of ik een fotoalbum wou maken. Ik was dit al een hele tijd van plan, maar het is er nog niet van gekomen omdat het nogal veel tijd in beslag neemt. Bijna dagelijks maak ik foto’s, voornamelijk van mijn zoontje en heb er nog nooit iets mee gedaan. Ik besloot om een album te maken van zijn eerste vliegreis waarbij we op bezoek gingen bij de grootouders van mijn vriend in Portugal. Vandaag laat ik jullie zien hoe deze er uit ziet.


Op Fotofabriek.nl heb je keuze uit allerlei soorten fotoalbums: vierkante, liggende, met harde of zachte cover en nog zoveel meer. Ik koos voor de Hardcover 21x21 Vierkant. Door dit handige vierkante formaat kan je gemakkelijk zowel staande als liggende foto's gebruiken. De Hardcover 21x21 Vierkant bestaat standaard uit 24 pagina’s maar deze kan je uitbreiden tot 200 pagina’s. Je hebt ook de mogelijkheid om deze met een zachte cover te maken.

Ik dacht dat het moeilijk zou zijn om een fotoalbum te maken maar hun software die je zowel online als offline kan gebruiken maakt het heel gemakkelijk. Alles wijst zichzelf uit. Je kan kiezen voor 1 foto per pagina, maar ook voor verschillende foto’s op een pagina en daarin kan je zelfs uit verschillende layouts kiezen. Je moet ook niet alles ineens maken, je kan het gewoon opslaan en een andere keer gewoon verder werken. Heel handig dus. 


Op woensdag had ik mijn bestelling geplaatst en op zaterdag had ik het boek al binnen. Super snel. Alle foto’s uit het album zijn gemaakt met mijn Iphone 7 en ik had toch een beetje schrik van de kwaliteit maar ze zijn echt heel mooi geworden. De kleuren en scherpte zijn mooi. Het album is op dik stevig papier gedrukt en ook de kaft is van stevig materiaal. Ik ben echt heel tevreden met mijn album en met de service van Fotofabriek. Ik heb nu een mooie herinnering aan die vakantie.

Hebben jullie al eens zo’n fotoboek gemaakt?

Dit album kwam tot stand in samenwerking met Fotofabriek.nl.

Reacties

 1. Ik vind fotoboeken zo tof! Naar die massa digitale foto's kijkt toch geen mens meer om. Leuke herinnering aan Rui's eerste vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het begin dat hij geboren was liet ik er af en toe wat afdrukken maar voor de rest kijk je inderdaad niet meer daar die foto's

   Verwijderen
 2. Wat een mooi fotoboek! Mooie herinnering voor Rui later. Ik was ook van plan om veel fotoboeken te maken van Lara, maar het neemt teveel tijd in beslag en stiekem heb ik gewoon teveel foto's om uit te kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil er nog eentje maken van zijn eerste jaar maar zoals je zegt veel te veel foto's om uit te kiezen.

   Verwijderen
 3. Ik heb ook goede ervaringen met fotofabriek. Ik vind fotoboeken echt tof want vind het heerlijk om vakantiefoto's terug te kijken. Toch heb ik nog amper fotoboeken in huis van mijn reizen. Dit was een voornemen voor dit jaar maar daar heb ik tot nu toe nog niet veel me gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten