Tarte | Wide Awake Eye SetTarte is één van mijn favoriete merken als het op make-up aankomt. Ze hebben ook wat skincare producten in hun gamma en daar was ik ook benieuwd naar. De Wide Awake Eye Set zag er interessant uit en ik besloot deze eens uit te proberen.De Wide Awake Eye Set bevat 3 producten die er voor zorgen dat je ogen en de huid er rond er meteen stralend uit gaan zien.

Wat zit er nu juist in deze set?
- 1 paar Pack Your Bags 911 Undereye Rescue Patches
- Maracuja C-Brighte Eye Treatment
- Lights, Camera, Lashes 4-in-1 Mascara

De Pack Your Bags 911 Undereye Rescue Patches bevatten antioxidant-rijke algen die ervoor zorgen dat de huid onder de ogen gekalmeerd wordt en je er minder vermoeid uit gaat zien. Je laat ze 10 tot 15 minuten zitten zodat de huid het serum goed kan absorberen.


Mijn huid voelde goed aan na het aanbrengen van de oogpatches. Ik zag zelf een groot verschil. Wel jammer natuurlijk dat dit geen dagen duurt.

Het Maracuja C-Brighte Eye Treatment is een oogcrème met maracuja-olie dat zorgt voor een voedende hydratatie. Je brengt de crème zachtjes en deppend aan op de huid rond de ogen.  


De structuur van deze crème is steviger dan dat ik gewoon ben maar is toch gemakkelijk uit te smeren. De huid onder mijn ogen is goed gehydrateerd.        

De Lights, Camera, Lashes 4-in-1 Mascara is één van hun best verkochte producten. Deze mascara geeft volume, verlengt en definieert niet alleen de wimpers. Hij zorgt ervoor dat ze er gezond.


De mascara had ik al eens eerder gekocht en was het heel tevreden over. Mijn wimpers zien er heel mooi en voller uit.

Ik ben heel tevreden over alle drie te producten uit dit pakketje. Het oogmasker zou ik wel nog eens willen aanschaffen.

De Wide Awake Eye Set kost C$16.00.

Benieuwd naar welke producten ik nog van Tarte heb?

Welke producten voor de huid rond de ogen kunnen jullie aanraden?

Reacties

  1. Wat een leuke set! Zelf heb ik hem meerdere malen voorbij zien komen op sociaal media. Fijn dat de set goed bevalt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten