Shoplog | Lush


Sinds ik een bad heb kan ik geen Lush voorbij lopen zonder een bath bomb of bubble bar te kopen. Vorige week was ik in Antwerpen en besloot ik eens een kijkje te gaan nemen naar de Moederdagcollectie. Uiteindelijk nam ik 2 dingen uit die collectie mee en nog 2 gewone bubble bars. Benieuwd welke het zijn geworden? Lees dan vlug verder.





Incredible Mum Bath Bomb € 5,25
Deze bath bomb vond ik er zo superleuk uitzien met de cape van een superheld en die kon ik natuurlijk niet laten liggen. Incredible Mum bevat optimistische sinaasappel, reinigende bergamot en een toefje vrolijke ylang ylang. Deze ga ik houden om met moederdag zelf te gebruiken.

Baa Bar Bubble Bar € 5,95
Normaal gezien heb ik het meer voor de zoete geurtjes maar als er eentje belooft om gemakkelijker in t slaap te geraken dan ben ik wel heel benieuwd. Dit schattige paarse schaapje bevat kalmerende lavendel, roos en ylang ylang. Daarnaast zit er nog sojamelk in. Kruidnagelolie zorgt voor warmte. Een vleugje bergamot brengt de lavendel- en viooltjesgeuren mooi in balans. Ik ben zeker benieuwd of ik dan beter ga slapen.

Think Pink Bath Bomb € 5,95
Voor wie gek is op roze en glitter dan is deze bath bomb een aanrader. Verzachtend maïsmeel en luxe vanille zorgen voor schuim met een sensueel zoete geur.

Creamy Candy Bubble Bar € 4,50
Deze had ik al eens eerder gekocht en toen ik deze zag liggen moest deze meteen in mijn mandje. De geur is heel zoet, een beetje suikerspinachtig. Het zorgt ervoor dat je meteen vrolijk wordt en energie geeft. De bubble bar bevat een mix van amandelolie en stukjes cacaoboter die smelten zodra ze in contact komen met het badwater. Je huid wordt fluweelzacht.

De producten zijn misschien niet zo goedkoop maar het handige is dat je de bubble bars moet opbreken zodat je deze meerdere keren kan gebruiken. Een bath bomb daarentegen is slecht voor eenmalig gebruik.

Kopen jullie vaak bij Lush? Hebben jullie aanraders?

Reacties

  1. Ik vind de Lush bath bombs heerlijk en ze geven zo'n mooie kleurtjes in bad. Helaas geen Lush winkel in de buurt, anders zou ik ook vaak bath bombs kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb Incredible Mum al gebruikt. Ruikt heel lekker! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben er nog nooit geweest! Maar ik hoor er veel enthousiaste verhalen over.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het is de eerste keer dat ik erover hoor, ik geloof niet dat er zo'n winkel in onze stad is. Een bad hebben we niet, enkel een douche, ik ben wel benieuwd welke producten ze nog hebben. Even opzoeken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze hebben niet zoveel winkels in België. Doucheproducten en zo hebben ze zeker ook

      Verwijderen
  5. Wat leuk! Ik ben eigenlijk niet zo bekend met bad bombs en bars. Toch eens naar kijken in de winkels.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten