Shoplog | Aliexpress


Mijn vriend bestelt vaak spullen op Aliexpress gaande van ledlampen tot telefoonhoesjes. Hij had voor mij ook al eens een hoesje voor mijn Iphone besteld en omdat ik toch versteld stond van de kwaliteit voor bij bijna geen geld besloot ik zelf eens een kijkje te nemen op de site. Deze keer bestelde ik voornamelijk dingen voor mijn bulletjournal.


Stencils

Deze zagen er heel handig uit, zeker omdat ik niet zo goed ben ik tekenen. In deze set zaten 20 verschillende stencils. Ze zijn gemaakt van stevig plastic en gemakkelijk schoon te maken moest je er per ongeluk op getekend hebben. Mildliners

Deze zag ik al zo vaak voorbij komen om instagram dat ik ze ook wilde. Ik bestelde de 3 setjes. De kleurtjes zijn heel mooi en ze drukken niet door. Stickers:

Stickers kunnen een bullet journal opfleuren als je zelf niet kan tekenen. Ik bestelde een setje met cactussen en een setje met bekende plaatsen/monumenten ter wereld. 
Washitape:

Ik heb al vaak washitape gebruikt om mijn pagina’s wat meer kleur te geven. Ik moet toegeven dat ik er al heel veel heb maar er waren er enkele die mij in het oog sprongen en waarbij ik leuke stiften heb om rond een bepaald thema te werken.Iphonehoesjes:

Het hoesje van mijn Iphone was onlangs stukgegaan en ik besloot om er meteen 2 te bestellen. De kwaliteit is heel goed en dat voor nog geen € 1,50/stuk.
Paperclips:

Toen ik deze rozegouden clips zag vond ik dat ze zo mooi bij mijn agenda pasten. Vind je ook niet dat ze iets Instagramable hebben?
Alles kostte tussen de € 0.60 en € 1.70. Vooral het feit dat alles zo goedkoop is vind ik het gevaarlijk om op deze site te kijken. Elke keer als ik er op kijk zie ik van alles dat ik wil kopen, hahaha. 

Hebben jullie al eens iets gekocht op Aliexpress?

Reacties

Wat een leuke spulletjes heb je gevonden. Ik ben ook absoluut geen tekenwonder, dus die stencils zijn wel erg handig! Ga ik zeker even onthouden :)
Janneke zei…
Wat een leuke aankopen! Ik kan ook zo van alles kopen met die lage prijsjes!
Unknown zei…
Heb je je washitape bij Moham store? De onderste en de linker heb ik ook. Ik ben echt Ali verslaafd. Ik loop ook al heel lang te twijfelen over de Mildliner, de een zegt wel dat ze bleeding en ghosting geven en andere weer niet. Leuke stickers trouwens ook.
heb het even gaan opzoeken en ze komen indd van Moham Store. In mijn bujo van Kuidvat ghosten ze een beetje, maar geen bleeding
hier net hetzelfde probleem, daarom dat ik ze aangeschaft heb
Unknown zei…
Wat een super leuke spulletjes. Ik krijg helemaal zin om creatief bezig te zijn zo. En ik zal mijn moeder ook eens tippen. Zij houdt van hand lettering en heeft ook een bullet journal :)
Unknown zei…
Dat flamingo hoesje is leuk!!
Dan zal ze het zeker leuk vinden om voor deze kleine prijsjes dingen te kopen
Coco zei…
Wat een leuke spulletjes! Ik hou van die site...
Best verslavend eigenlijk... Ik vind alles zo cute ;-)