Primark | PS… Skin Shot Sheet Masks & Foaming Bubble Mask


Als ik bij Primark kom ga ik ook altijd eens bij de beautyspulletjes kijken. Daar kwam ik nieuwe maskertjes tegen. Vorig jaar testte ik er ook al enkele en die vielen jammer genoeg tegen maar dat hield mij niet tegen om deze nieuwe maskers eens uit te testen. Ik kocht 3 sheetmaskers en een bubble masker.


Het was vooral omdat er Aziatische tekens op stonden dat het mij wel aantrok om deze maskers uit te testen.

Skin Shot Refreshing Sheet Mask

Het Refreshing Sheet Mask bevat munt, groene appel en ananas. Een vitamine H boost voor je huid.

                                                  

Skin Shot Hydrating Sheet Mask

Het Hydrating Sheet Mask bevat zwarte, blauwe en acaibessen en geven de huid een vitamine A boost.

                                                 

Skin Shot Energising Sheet Mask

Het Energising Sheet Mask bevat limoen, pompelmoes en wortel en zorgt voor een vitamine C boost.

                                                

Hoe gebruik je deze maskers?

Eerst en vooral moet je je huid goed reinigen en afdrogen. Na het openvouwen van het masker breng je het aan op je gezicht en laat het 15 à 20 minuten zitten. Daarna voorzichtig verwijderen. Het overgebleven serum kan je daarna gewoon inmasseren.

Foaming Bubble Mask
 

Het Foaming Bubble Mask bevat blauwe bes en papaya die zorgen voor een diep gereinigde huid.

                                                        

Hoe gebruik je dit masker?
 

Je brengt het masker gelijkmatig aan op een goed gereinigde huid. Zelf heb ik dit met een kwast gedaan. Wel ogen en lippen vermijden. Na 15 à 20 minuten verwijderen met water.

Het bubble mask vond ik best speciaal. Meteen als je het op de huid opbracht veranderde het product in schuim. Vond het wel een raar gevoel, niet negatief. Langs mijn neus jeukte het wel een beetje. Erna voelde mijn huid schoon en zacht aan. Ook van de sheetmasks ben ik heel tevreden. Mijn huid voelde telkens zacht en gehydrateerd aan.

Ik vind de verpakkingen superleuk gedaan met die tekeningen van het fruit en de groenten die erin zitten.

De Skin Shot sheetmasks kosten €2,00 en het Foaming Bubble Mask €1,00.

Hebben jullie deze maskertjes al gespot bij Primark?

Reacties