Op # Mei


Het is weer bijna het einde van de maand en dus tijd om te laten zien welke producten wij hier opgebruikt hebben. Kijken jullie mee? Er zitten opvallend veel maskertje in mijn prullenmand deze maand. 


Superdrug Purifying Facial Sheet Mask
Dit sheetmask van Superdrug bevat Tea tree olie en essentiële oliën van munt en geeft de huid weer energie. Het zorgt voor een verfrissend en schoon gevoel.

Face Love Penguin Bio-Cellulose Fleece Mask Hydrolyzed Pearls

Dit masker richt zich op het herstellen van de huid, het verzachten en het intens voeden. Mijn huid voelde goed en zacht aan na het gebruiken hiervan.

Balea Feuchtigkeits Aufbaukur
Een haarmasker met perzik en kokos dat zich richt op droog en beschadigd haar. Je laat dit 3 tot 5 minuten inwerken en daarna gewoon afspoelen. Mijn haar ziet en voelt lekker zacht aan.

Kruidvat Energizing Avocado & capuacubutter Tissue Mask
Dit gezichtsmasker richt geeft de vermoeide huid een oppepper. De avocado-olie en capuacu boter verzorgen je huid en zorgt ervoor dat het weer zacht aanvoelt. Je huid gaat er weer van stralen.

Garnier Aftersun Sheet Mask
Na het zonnen kan je huid wat uitgedroogd zijn en dit masker van Garnier geeft je huid een intensieve vochtigheidsboost. Je huid voelt direct goed en stralend aan. Het voelt heel verfrissend aan na een dagje in de zon.

Balea Aftersun Intensieve Kur
Dit masker richt zich op het haar dat door de zon uitgedroogd is. Met deze verpakking van 20 ml kon ik twee maal een masker doen. Mijn haar voelde erna heel zacht aan.

Tata Harper Resurfacing Mask
Het Resurfacing Mask minimaliseert de porien en verbetert de textuur van je huid. Wilgenschors en Moerasspirea zorgen voor een natuurlijke bèta-hydroxyzuur om de dode huid van het oppervlak af te weren en een stralende teint te

Kocostar Slice Sheet Mask Watermelon
Dit masker in kleine schijfjes vond ik heel speciaal om te gebruiken. Je legt eigenlijk de schijfjes op de plekken waar je huid het het meeste nodig heeft. Het masker met watermeloenextract is hydraterend en verfrissend. De geur is echt zalig en misschien voor sommige mensen wat te sterk.

Kocostar Bird’s Nest Silk Fiber Mask
Het Bird’s Nest Silk Fiber Mask is een intensief hydraterend sheetmask met eucalyptusextract. Mijn gezicht voelt heel goed aan na gebruik. Alleen jammer dat je niets van de eucalyptus ruikt.

Kocostar Home Salon Hair Pack
Dit regenererende haarmasker verzorgt en hydrateert beschadigd haar. Persoonlijk vond ik het niet zo handig in gebruik omdat het product al in de kap was in plaats van dat je het eerst op je haar deed. Mijn haar voelde erna wel heel zacht aan.

Balea Lavendel Mousse Masker
Dit masker met lavendel geeft een ontspannend effect. Ik gebruik het als ik een bad neem.

Balea 1-Minute Soforthilfe-Kur Feuchtigkeit
Mijn haar kan af en toe een opkikker gebruiken en deze van Balea richt zich op één minuutje op droog haar. Mijn haar zag erna beter uit, voelde goed en zacht aan. 

Balea Intensieve verzorging Shampoo
Deze shampoo met vanille en amandelolie heb ik al vaker gebruikt en ben er heel tevreden over. Deze lijn richt zich op droog en beschadigt haar. En voor € 0,50 moet je deze zeker ook eens uitproberen.


Yves Rocher Monoi de Tahiti Lagoon Hair & Body Wash
Deze douchegel vind ik één van de zaligste geuren hebben die er is. Je waant je echt op vakantie. Je kan deze ook voor je haar gebruiken maar daar gebruik ik liever gewone haarproducten voor.

Ps ... Bath in Beauty
Dit pakketje zag ik onlangs bij Primark liggen en het zag er leuk uit. Het is eigenlijk een 3-stappenplan. Eerst een Cleansing body wash, dan een Exfoliating Body Scrub en als laatste een Hydrating Moisturiser. Ik vond het leuk om eens te proberen maar echt wauw vond ik het niet. De productjes roken wel heel lekker. En voor die € 1,50 kon ik het moeilijk laten liggen om eens te testen.

Baby Needs Cotton Pads
Van deze grote wattenschijven heb ik altijd een hele stock in huis. Omdat ze zo groot zijn kan je gemakkelijker je make-up verwijderen metéén schijfje.

Nivea Invisible For Black & White Clear Anti-Transpirant
Weer één van mijn favoriete deo’s opgebruikt. Deze maakt geen vlekken op je kleding en de hele dag blijf je fris ruiken.

Balea Mizellen Reinigungswasser
Over dit micellair water ben ik niet zo tevreden. Toen ik het gebruikte ondervond ik vaak irritatie.

Colab Dryshampoo Paris
Deze droogshampoo Paris heeft een bloemige geur en zorgt ervoor dat mijn haar er een dagje extra schoon uit ziet. Colab is mijn favoriete merk qua droogshampoos.

Rui heeft deze maand ook weer iets opgebruikt:

Kruidvat Baby Schuimbad
Rui zit graag in bad en dan doe ik daar graag wat schuim in. Dit schuimbad zorgt voor een milde reiniging en is mild voor de oogjes. Dit product bevat geen kleurstoffen.


Ook Filip maakte een product op:


Nivea Men 48h Invisible for Black & White
Hij gebruikt de mannelijke versie van mijn deodorant en vind deze net zo goed als ik.
Zoals jullie konden zien/lezen zat mijn prullenmandje propvol.

Hebben jullie veel opgemaakt de voorbije maand?


PS: van de producen in roze is er een review. Gewoon op de naam klikken.

Reacties

  1. Wauw, weer zo veel! Volgens mij ben ik te zuinig met m'n producten, haha. Vanavond maar eens een maskertje en een Bath Bomb gebruiken zodat ik iets te vertellen heb. :'D

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten