Me-time


Elke zondag maak ik wat tijd voor mezelf en neem een lang warm bad. Kaarsjes aan, Netflix erbij en genieten. Hierna voel ik mij super relaxed. Benieuwd hoe mijn me-time er uit ziet?
Sinds ik een bad heb ben ik helemaal into Lush. Onlangs kon je in mijn shoplog zien dat ik enkele bath bombs en bubble bars uit de Moederdagcollectie gekocht heb. De Incredible Mum Bath Bomb heb ik speciaal gehouden voor Moederdag. Die zag er heel leuk uit met de cape van een superheld. De bath bomb bevat sinaasappel, bergamot en ylang ylang. Het water kleurde zoals je kan zien oranje en roze.


Me-time is voor mij ook een gezichtmaskertje. Deze keer koos ik het Bird’s Nest Silk Fiber Mask van Kocostar. Op de verpakking zag ik dat dit masker eucalyptusextract bevatte en had dan ook een eucalyptusgeur verwacht maar dat was niet het geval en dat vond ik toch een beetje jammer. Het masker deed wat het beloofde en mijn gezicht voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan.

Ook tijdens het baden neem ik een haarmasker om mijn haar een boost te geven. Deze keer gebruikte ik de 1-minute Soforthilfe-kur van Balea dat zich richt op droog en beschadigd haar. Dit masker bevat mango en dat ruik je ook. Mijn haar voelde erna lekker zacht aan.

Onlangs heb ik bij Kruidvat het merk Organic Shop leren kennen. Ik nam toen 2 scrubs mee en momenteel gebruik ik de Organic Cinnamon &Honey Body Scrub. De scrubdeeltjes maken mijn huid lekker zacht. Alleen moet je erna goed je bad uitspoelen want de scrubdeeltjes blijven allemaal liggen, hahaha.

Tijdens het baden kijk ik ook altijd naar Netflix. Momenteel ben ik The Good Wife aan het bekijken. Jammer genoeg ben ik al aan het laatste seizoen bezig en ook bijna aan de laatste aflevering. Hebben jullie misschien nog aanraders van een leuke serie?

Een kaarsje maakt het helemaal af. Deze van Rituals is van een oudere collectie.
Voila, ik ben weer helemaal ontspannen of toch een beetje want ik hoor de hele tijd mijn zoontje beneden mama mama roepen, hahaha.

Nemen jullie ook wat me-time? Wat doen jullie dan?

Reacties

 1. Wat heerlijk even me-time zeg. Ik doe dat veel te weinig. Die bad bal vind ik zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga dan hardlopen of ik drink in mijn eentje een kopje koffie thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Me-time is heerlijk! Sinds mijn dochter wat ouder is heb ik de mogelijkheid om wat vaker te genieten van me-time en dat doe ik dan zeker ook een paar keer per week :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat moet je zeker doen. Deed het vroeger ook niet veel maar nu heb ik het wel nodig.

   Verwijderen
 4. Heeeeeeeerlijk! Hoe voorkom je trouwens dat je iPad in het bad valt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een hoesje waardoor die rechtop blijft staan, maar het blijft opletten natuurlijk

   Verwijderen
 5. Die Bath Bomb is zo fijn! Goh, geurkaarsen ik de badkamer doe ik niet. Het ruikt er sowieso al sterk naar alle producten die ik gebruik, een extra geurtje vind ik niet nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. T hoeft niet echt een geurkaars te zijn. Gewoon een kaarsje voor de gezelligheid

   Verwijderen
 6. Heerlijk zeg! Dat heb je toch gewoon nodig af en toe.... Ik vind the let down echt een super grappige serie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Indd dat vind ik ook. Oh bedankt voor de tip. Ga eens kijken of het iets voor mij is

   Verwijderen
 7. Ik hou van me-time en ga dan ook vaak in bad. Alleen nu sla ik het liever over door het lekkere weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. The good wife, dat lijkt me ook wel wat! Hier geen bad meer, maar wel een jaccuzzi, ook leuk voor me-time ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten