Kruidvat | Skin Science Daily Defense Anti Pollution SPF20 Day Cream en Detoxifying Night CreamSinds kort heeft Kruidvat een nieuwe huidverzorgingslijn: Skin Science Daily Defense Anti Pollution. Deze lijn verzorgt niet alleen je huid maar beschermt het ook dag en nacht tegen de schadelijke gevolgen van milieu-invloeden, zoals luchtvervuiling, UV-stralen, IR-licht en blauw licht van computers, smartphones, televisie en tablets. De producten zijn zo samengesteld dat ze de huid beschermen, ontgiften en intens hydrateren en dit dankzij volgende ingrediënten:

Citystem® pakt de huidproblemen aan die door milieuvervuiling veroorzaakt zijn. De natuurlijke actieve stof bouwt een beschermend schild dat je huid beschermt, de aanmaak van nieuwe huidcellen bevordert en rimpels voorkomt.
Overdag beschermt Dynamic Radical Control Complex je huid tegen de schadelijke effecten van infraroodstraling en uv-licht . ’s Nachts helpt het dan weer het huideigen anti-oxidatieve vermogen te herstellen en de huid te regenereren.

De Blue Light Protection Technology beschermt je huid tegen digitale veroudering veroorzaakt door blootstelling aan blauw licht van computers, smartphones en tablets. De cacaozaadpeptiden zorgen voor een betere weerstand tegen oxidatieve stress veroorzaakt door blauw licht.

De Skin Science Daily Defense lijn bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, gezichtsmasker en face mist. Vandaag laat ik jullie de dag- en nachtcrème zien.
Anti Pollution SPF20 Day Cream
De Anti Pollution SPF20 Day Cream gaat de zichtbare en de niet zichtbare schade tegen die je huid te verduren heeft door de lucht- en lichtvervuiling. De dagcrème bevat SPF20 en versterkt de natuurlijke weerstand van je huid door een onzichtbaar schild te creëren dat je huid beschermt tegen het binnendringen van schadelijke verontreinigende deeltjes van het milieu, uv- en IR-straling.

Een krachtig anti-oxidantcomplex met breed spectrum gaat de anti-oxidantreserves van je huid aanvullen en ondersteunt het huideigen verdedigingssyteem tegen vrije radicalen die vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Met als resultaat is een frisse en stralende huid.

Je gebruikt deze dagcrème elke ochtend na het reinigen van de huid op je gezicht, nek en decolleté.

Detoxifying Night Cream

De nachtcrème uit deze lijn helpt om de huid te ontgiften en om de zichtbare en niet zichtbare schade als gevolg van milieu-invloeden die de huid overdag heeft opgelopen te herstellen. De antioxidantreserves van je huid worden door een krachtig antioxidantcomplex met breed spectrum aangevuld. Daarnaast herstelt het het huideigen anti-oxidatieve vermogen en helpt het de huid te regenereren gedurende de nacht. De crème bevat ook hydraterende bestanddelen die je huid beschermen tegen het vroegtijdig ontstaan van lijntjes en rimpeltjes. Het resultaat hiervan is een zuivere en stralende huid

Je brengt de nachtcrème ’s avonds na het reinigen van je huid aan op het gezicht, nek en decolleté.
Ik heb nu beide crèmes gedurende enkele weken getest en ik kan zeggen dat hij huid heel goed aanvoelt. De dagcrème heeft een redelijk dunne structuur waardoor je deze gemakkelijk kan uitsmeren. De nachtcrème is dan weer wat dikker maar ook deze kan je zonder problemen aanbrengen.

Alle producten hebben een blauwe verpakking. De dag- en nachtcrème hebben een gelijkaardige verpakking met als enige verschil dat bij de nachtcrème de dop donkerblauw is. De pompjes zijn heel handig.

Beide producten kosten € 5,49 per stuk.

Binnenkort mogen jullie nog een review van het masker en de facemist verwachten.

Hebben jullie deze nieuwe lijn al gespot bij Kruidvat?

*ik heb deze producten ontvangen

Reacties

 1. Deze dag- en nachtcrème klinken erg goed. Mooie verpakking ook. Ben wel benieuwd naar de andere producten van deze lijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is geen geld! Ik vind vooral de nachtcrème goed klinken. Ik woon in het stadscentrum, dus schadelijke effecten in overvloed ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dit is geweldig hoef niet zo die duren crèmes meer te kopen, als deze net zo goed zijn heel erg bedankt hier voor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er fijn uit. Ik zag deze lijn al voorbij komen, binnenkort maar eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten