Kruidvat | Natures Sensitive Micellar Water & Anti-Age Q10 Eye Cream


Steeds meer mensen verkiezen plantaardige of vegan producten. Ook Kruidvat speelt hier op in en heeft sinds kort een nieuwe natuurlijke gezichtsverzorgingslijn: Kruidvat Natures.

De Natures producten zijn ontwikkeld vanuit de passie voor schoonheid en de natuur. De combinatie van biologische en plantaardige ingrediënten is perfect afgestemd op de huid. Voor deze collectie worden enkel biologische ingrediënten gebruikt en geen kunstmatige kleur- en geurstoffen of conserveringsmiddelen. Aan het keurmerk NATRUE kan je merken dat de natuur het uitgangspunt is geweest bij de ontwikkeling van deze producten.

De collectie bestaat uit een hydrating en sensitive dag- en nachtcrème, anti-age Q10 dag-, nacht- en oogcrème, hydrating oogmake-up remover, sensitive micellair water en sensitive facial wipes.Ik kreeg het micellair water en de oogcrème en ga jullie vandaag laten zien wat ik van deze producten vind.

Kruidvat Natures Sensitive Micellar Water

Het Sensitive Micellar Water bevat biologische melisse en biologische toverhazelaar die op basis van micellaire technologie make-up verwijdert en de huid snel en effectief reinigt. Het water is door de innovatieve formule geschikt voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige.Je gebruikt dit micellair water door een ruime hoeveelheid van het product op een watje aan te brengen. Je mag dit product elke ochtend en avond gebruiken. 

Kruidvat Natures Anti-Age Q10 Eye Cream

De Anti-Age Q10 Eye Cream is speciaal ontwikkeld voor de kwetsbare huid rondom de ogen. Het is ongeparfumeerde formule met Q10 en babassu-olie die het uitdrogen van de huid helpt te voorkomen en beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering.De oogcrème breng je elke ochtend en avond aan op een gereinigde huid rondom de ogen.

Zelfs bij de verpakkingen hebben ze zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu.

Ik ben aangenaam verrast door beide producten. Het micellair water verwijdert zonder problemen al mijn make-up. De oogcrème hydrateert de huid rond mijn ogen goed. Ik ben heel tevreden over beide producten en ben heel benieuwd naar de andere producten uit de Natures-lijn. 

Het Sensitive Micellar Water kost € 2,49 en de Anti-Age Q10 Eye Cream € 3,99.

Hebben jullie deze producten al gespot bij Kruidvat?

Reacties

  1. Waaaauw, hier ben ik zoooo hard fan van!!! Ik ben net op zoek naar ecologisch verantwoorde huidproductjes!! Vooral die Sensitive Micellar Water wil ik proberen! Bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten