Huda Beauty | 3D Highlighter Palette in Golden Sands EditionIk heb echt een zwak voor highlighters en heb dan ook een hele schuif vol, oeps. Onlangs kon je zien dat ik bij mijn bestelling van Cult Beauty een hele goodiebag kreeg en daarin stak het 3D Highlighter Palette in Golden Sands Edition van Huda Beauty.De 3D Highlighter Palettes bevatten telkens vier highlighters waarvan drie in poedervorm en eentje crèmevormig. De Melted Strobe bevat een romige formule met parelmoer verrijkt met karitéboter om een mooie basis te creëren voor het aanbrengen van de verschillende laagjes poeder. De drie geperste poeders in complementaire kleuren zorgen voor een sculpturale, 3D uitstraling.


Fiji is een licht gouden kleur met een warme, gele ondertoon en parelmoerglans. Seychelles is een zacht, medium gouden kleur met een warme gele ondertoon en een metallic glans. Tahiti is een medium koperkleur met een warme oranje ondertoon en een gouden glans. Zanzibar is een koraalroze kleur met gouden glans.
Bij Huda Beauty raden ze de volgende volgorde aan:
PREP: breng de Melted Strobe aan als basis om de huid te maken en de lichtreflecterende parels van de highlighter te versterken.
SET: dep het lichtste kleur van wang tot tempel om de glans meer naar voor te brengen.
SCULPT: Breng de donkerste tint onder de jukbeenderen aan om dimensie en vorm toe te voegen.
FLUSH: Breng wat van de middelste kleur aan op de appels van je wangen voor een gezonde gloed.

De verpakking van het palette is van stevig karton en bevat geen spiegel. Je krijgt ook veel product en dat vergemakkelijkt het dan ook weer als je er met je kwast in gaat.

Mijn favoriet uit dit hele palette is Seychelles. Deze heeft een mooie pigmentatie en glans. Je heb hier ook maar een klein beetje van nodig voor een mooi resultaat. De poeders zijn gemakkelijk uit te blenden en je kan ze ook opbouwen voor een intensere glans. Persoonlijk hou ik het liever wat subtieler en breng gewoon één laagje aan. De pigmentatie van Fiji is het sterkste maar die vind ik veel moeilijker om aan te brengen. Deze breng ik dan ook aan met mijn vingertoppen. Zanzibar vind ik dan weer meer op een blush lijken dan op een highlighter. Ik ben zeker te spreken over de kwaliteit van dit palette.

Golden Sands is gericht op medium huidjes. Daarnaast is er ook nog Pink Sands voor de lichte tot medium hui den Bronze Sands voor de donker of gebruinde types.

Gebruiken jullie producten van Huda Beauty?

Reacties

Een reactie posten