Favorieten Mei


De voorbije maand heb ik heel wat nieuwe producten ontdekt en vandaag laat ik jullie daaruit mijn favorieten zien. Deze keer niet alleen beauty maar ook wat fashion.



Kruidvat Skin Science Daily Defense Anti Pollution SPF20 Day Cream en Detoxifying Night Cream
Dagelijks komen we in contact met gsm-schermen, pc-schermen op kantoor of thuis en buiten met de vervuilde lucht van auto’s. Kruidvat lanceerde vorige maand een nieuwe lijn gericht om de huid hiertegen te beschermen. Ik heb de dag-en nachtcrème uit deze lijn getest en beide bevallen mij heel goed. Mijn huid voelt goed aan en heb helemaal geen last van onzuiverheden.

Kruidvat Natures Micellair Water
Sinds kort heeft Kruidvat een vegan lijn en ik mocht het micellair water testen. Deze is heel fijn voor de huid en verwijdert goed make-up. Ik heb er geen irritaties van ondervonden.

Kat Von D Lock-it Concealer Creme
Ik gebruik dagelijks een concealer en nu ik mama ben heb ik het nog meer nodig hahaha. Deze crème-achtige concealer is gemakkelijk uit te blenden, dekt goed en blijft de hele dag goed zitten. Ondanks de wat hogere prijs zou ik deze nog kopen.

Kleedje Kiabi
Het is de eerste keer dat ik hier iets post dat met fashion te maken heeft. Ik vind het nogal moeilijk om leuke kleedjes te vinden en bij Kiabi vond ik er eindelijk wel eentje. De voorbije maand met het goede weer heb ik dit kleedje dan ook regelmatig gedragen. Omdat het gewoon blauw is draag ik er meestal schoenen met een bloemenprint onder.



Welke waren jullie favorieten van de voorbije maand? Dit mogen natuurlijk ook niet beauty gerelateerde dingen zijn.



Reacties

  1. Naar het Kruidvat Natures Sensitive Micellar Water ben ik nu toch wel benieuwd! En dat kleedje staat je erg goed. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dank je. Je moet het zeker eens uitproberen. De oogcreme is ook heel goed

      Verwijderen
  2. Oehh! Ik moet alweet naar het kruidvat denk ik.. ��

    Groet Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten