Too Cool For School | Pumpkin 24k Gold Mask


Maskertjes zijn helemaal mijn ding. Die van Too Cool for School stonden al een hele tijd op mijn wishlist en onlangs bestelde ik het Pumpkin 24k Gold Mask.Het Pumpkin 24k Gold Mask is een bio-cellulose sheetmask gedrenkt in pompoen-extract en 24K goud voor een stralende, goed gevoede huid. Pompoenextract is gevuld met fruitenzymen en alfahydroxyzuren om de celvernieuwing te verhogen, de huid helderder en gladder te maken. Daarnaast minimaliseert 24-karaat goud roodheid en vermindert het tekenen van veroudering, vertraagt ​​het de collageenuitputting en verhoogt het de elasticiteit.


Hoe gebruik je dit masker?
Verwijder de beschermend folie langs beide kanten en breng het masker aan op het gezicht. Zorg ervoor dat het mooi aanpast aan de contouren van je gezicht. Laat 10 à 20 minuten zitten. Daarna kan je de rest van het overgebleven serum inmasseren.


Bij mij was het verwijderen van de folie een hele knoeiboel waardoor het dunne masker helemaal bij elkaar geplooid was. Het plakte helemaal aan elkaar. Het was een karwei om het weer helemaal open geplooid te krijgen. Gelukkig ging daarna het aanbrengen zelf veel gemakkelijker. Het masker voelde goed aan op de huid, het voelde een beetje aan als een tweede huid, en bleef ook mooi op zijn plaats zitten. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan. Buiten het geknoei bij het aanbrengen ben ik heel tevreden over het maskertje.

Dit masker is geschikt voor alle huidtypen maar ik kan het zeker aanraden voor de gedehydrateerde huidjes.

Het Pumpkin 24k Gold Mask kost £ 7.50 en kan je bestellen bij o.a. Cult Beauty.          

Kenden jullie dit merk al?

Reacties

 1. wat een uber leuke masker zeg! alleen vind ik 7,50 (pond) best prijzig voor zo'n masker. maar ja, zit wel 24k goud in

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb al eens een masker getest van 25 euro en dat vond ik slechter dat deze.

   Verwijderen
 2. wow wat gaaf zeg!! Die moet wel heel fantastisch resultaat hebben

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten