Op# AprilJaja we zijn weer bijna het einde van de maand en dan deel ik met julie welke producten ik opgebruikt heb. Ook deze maand zijn het er heel wat geworden. Benieuwd? Lees dan vlug verder.


Dresdner Essenz WinterbeerenBad
Ik vond deze winterse badkristallen terug en besloot om ze eens op te maken. De geur van deze kristallen is zalig, heel winters wel. Het is een warme geur van winterbessen en amandelolie. Ook heel verzorgend voor de huid.

Douglas Biocellulose Moisturising Eye Patch
Ik vind het zalig om af en toe eens een oogmaskertje te doen. In de adventskalender van Douglas staken deze Biocellulose Moisturising Eye Patches van hun huismerk. Ze zijn heel handig in gebruik en voelen goed aan op de huid. Mijn huid zag er na gebruik ervan goed en gehydrateerd uit.

Kruidvat Originals Neusstrips
Van de neusstrips met houtskoolpoeder kon je vorige week nog een review lezen. Ondankt dat ik niet veel vuil op de strip zag zag mijn neus er toch schoner uit en voelde deze heel zacht aan.

PS… Skin Shot Hydrating Sheet mask
Dit masker kwam ik onlangs tegen bij Primark en ze spraken meteen aan om uit te testen. Dit is de eerste dat ik getest heb en ik moet zeggen dat ik er heel tevreden over ben. Jullie mogen binnenkort nog een uitgebreide review over de maskers verwachten. 

Face Inc Sparkle Like a UnicornDit masker komt uit de Fairy Tale of Sheet Masks waar ik eerder een review over schreef. Sparkle like a unicorn richt zicht op de vermoeide of doffe huid. Het is verrijkt met vitamine B3, B6, mulberry, groene thee en citroenfruit-extract om poriën te verkleinen, fijne lijntjes te verminderen en dode huidcellen te verwijderen.


Yves Rocher Sensitive Végétal Soothing Micellar Water 2 in 1
Deze travelsize versie komt uit de Adventskalender van Yves Rocher. Ik had al eens eerder een micellair water van dit merk getest en die was mij heel goed bevallen. Ook deze vond ik heel goed. Ik gebruikte het water om mijn makeup te verwijderen en mijn huid zag erna goed schoon aan.

Pixi Double Cleanse
Dit is één van mijn favoriete cleansers. Vooral de eerste stap waarin de balsem een olie wordt vind ik heel goed. Mijn huid is na deze twee stappen heel schoon. De backup ligt al klaar.

The Ordinary High-Adherence Silicone Primer
Deze primer is het eerste product dat ik gekocht en getest had van The Ordinary. Ik heb gemerkt dat intussen de hype wat gezakt is maar ik blijf het goede producten vonden. Dit is zeker één van mijn favoriete primers en heel betaalbaar. Mijn makeup blijft mooi zitten en de primer maakt de huid ook wat matter.

Catrice HD Liquid Coverage Foundation
Dit is mijn all-time favorite foundation. Mooie, natuurlijke dekking. Blijft de hele dag mooi zitten en trekt niet in de lijntjes. En het belangrijkste is dat het een budgettopper is.

Tata Harper Rejuvenating Serum en Repairative Moisturizer
Ik gebruik bijna nooit een serum en vond het dan ook heel interessant om deze toe te voegen aan mijn routine. Het serum zelf vond ik heel goed maar de geur viel enorm tegen. Repairative Moisturizer ruikt veel beter dan het serum.Mijn huid voelde goed gehydrateerd en zacht aan. De pompjes vond ik heel handig alleen kon ik de laatste beetjes er niet uitkrijgen. Ik ben er heel tevreden over en zou deze nog opnieuw kopen.


Nivea Invisible for Black & White Anti-Transparant
Zoals elke maand heb ik deze maand weer een deodorant opgemaakt.
Ik heb mijn bureau wat opgeruimd en kwam deze twee oude producten tegen. Ze waren nog niet opgebruikt maar omdat ze er al een tijdje lagen heb ik besloten om ze toch maar weg te doen.

Balance Me Shine on TintedLip Salve
Dit is een gekleurde lipgloss. De kleur vond ik heel mooi, niet te opvallend.

EOS Lipbalm
Ik denk dat iedereen deze lippenbalsems wel kent. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en verzorgen je lippen goed.

Filip heeft de voorbije maand ook heel wat opgebruikt:


Nivea Men Active Clean Douchegel
Filip gebruikt bijna alleen maar producten van Nivea Men en de voorbije maand heeft hij 2 flessen van deze douchegel opgebruikt.

Nivea Men 48h Invisible for Black & White Anti-Transparant
Hij gebruikte ook deze deodorant op. De mannelijke versie van mijn favoriete deodorant. Deze laat zoals belooft geen witte vlekken na.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Ik ben nog steeds ontzettend benieuwd naar de Double Cleanse! Ik zou graag wat meer Pixi-producten uitproberen. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten