Hotspot | Hoeked Doughnuts


Ik heb besloten om niet alleen meer over beauty te bloggen maar ook af en toe er eens een plaatsje dat ik heb leren kennen aan jullie voor te stellen.


Ik ben gek op zoetigheden en een tijdje geleden ontdekte ik in Antwerpen een leuk plekje met speciale donuts dat ik zeker met jullie wil delen.

Iedereen kent de donut als het ronde gebakje met suiker of glazuur. Zoals de naam al doet vermoeden zijn die van Hoeked Doughnuts net iets anders, namelijk vierkant.

Na 20 jaar broodjes, cakes en gebakjes gemaakt te hebben was Joris Verschelden op zoek naar een nieuwe uitdaging. Na wat tripjes naar New York en Londen wist Joris en zijn vrouw Caroline wat ze wilden: een donutbar met vierkante donuts. Omdat ze
spelt, meergranen of rode bieten gebruiken zijn ze zachter, luchtiger en gezonder. Je gaat je een beetje minder schuldig voelen als je een hap doet in die heerlijke zoetigheden. 

Meteen als je de trendy zaak binnenkomt zie je de toonbank met de lekkernijen. Ze hebben heel wat verschillende smaken. Klassiekers zoals kaneelsuiker of geglaceerde bosbessen en speciale smaken zoals de Japanse matcha tea glazuur met geroosterde pijnboompitten of de crème brûlée donut. 

Ik had er vorige week enkele gekocht om te trakteren voor mijn verjaardag en heb er spijt van dat ik de Boule de Berlin donut niet gekocht heb. Ach ja een uitvlucht voor als we nog eens naar Antwerpen gaan zeker.
De donuts zijn zacht, heel luchtig en heel groot. Die met speculaas en met hazelnoot/amandel zijn superlekker.


Je kan er ook gezellig aan het toogje met krukken van je donut smullen met een drankje bij.

Hoeked Doughnuts kan je vinden in de Oudaan 4 te 2000 Antwerpen.

Openingsuren:
Maandag: gesloten
Dinsdag: 11u – 18u30
Woensdag: 11u – 18u30
Donderdag: 11u – 18u30
Vrijdag: 11u – 18u30
Zaterdag: 10u30 – 18u30
Zondag: gesloten


Als je in Antwerpen bent en je bent gek op donus dan moet je hier zeker eens binnen springen.

Kenden jullie deze hotspot al?

Reacties

 1. Dat ziet er zo heerlijk uit 😍
  Als ik weer naar die prachtige city ga dan zal ik zeker daar een donut gaan eten...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk verpakt. Dat ziet er heerlijk uit. Dat kan ook niet anders in Antwerpen. Fijne ontdekking hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben er ook eens een keertje geweest, samen met Evy :-) we hebben daar dan een donut gekocht en iets verder op een bankje opgegeten! Die donut was écht zo lekker! Ik denk dat ik er eentje met frambozen had gepakt :-) mmm... kheb er alweer zin in :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik passeer er vrijwel dagelijks, maar heb er nog nooit iets gekocht! Ik ben bang dat het extreem verslavend is, haha! Wel goed om weten dat ze toch iets gezonder zijn dan 'gewone' donuts.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er leuk uit! Nooit van gehoord eigenlijk. :D

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten