Favorieten Maart

 


Een beetje later dan anders laat ik jullie mijn favorietjes van de voorbije maand zien. Ik ontdekte in maart weer enkele pareltjes.Onlangs kon ik dit prachtige palette met 6 mooie kleurtjes toevoegen aan mijn stash. Het leuke is dat het palette zowel matte als glanzende kleuren bevat waardoor je veel verschillende looks kan maken voor zowel overdag als ’s avonds. De kleurtjes zijn goed gepigmenteerd en blenden heel mooi.

Organic Shop Brazilian Coffee Bodyscrub & Honey Cinnamon Bodyscrub
Ik vind het zalig om minstens 1 keer per week mijn huid te scrubben. Deze scrubs van Organic Shop maken je huid weer lekker zacht en laten een beschermend laagje achter. Ze ruiken ook heerlijk. Hopelijk blijven ze in het vaste assortiment bij Kruidvat.

Tata Harper Regenerating Cleanser
Deze cleanser uit Tata’s Daily Essentials is de eerste cleanser die ik testte waar een speciale structuur in zit. Dankzij het abrikozenzaad poeder dat er in zit exfolieer je ook ineens je huid voor een zacht en glad gevoel. Mijn huid voelt schoon en zacht aan.

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Twinkle
Deze laatste limited edition van Marc Jacobs kon ik 2 weken geleden aan mijn parfumstash toevoegen. De geur is heel bloemig en zoet. Ik vind de geur heel lekker. Er zijn nog 2 varianten maar deze vond ik het beste ruiken. Deze keer zijn ze voor een paars flesje met gouden/glitter bloemen gegaan. Heel mooi.

Welke zijn jullie favorieten van de voorbije maand? Het hoeven geen beauty gerelateerde dingen te zijn.

Doen jullie al mee aan mijn winactie?

Reacties

 1. Tarte blijft zo'n mooi merk! De scrubs van Organic Shop ga ik eens bekijken. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke favorieten! Mooie oogschaduw palette en het parfum klinkt ook heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie favorieten, ik ben vooral benieuwd naar de geur van Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Twinkle x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie favoriete beauty producten. Ze lijken mij allemaal mooi en lekker

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lovely! Ik heb zo'n zwak voor palette's! Zou hem meteen gaan googlen nu en bestellen. Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de marc jacobs ook heerlijk ruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige producten vooral de mooie palette en de parfum flacon 👌

  BeantwoordenVerwijderen
 8. die van marc jacobs vind ik ook zo lekker ruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die geur lijkt mij ook echt heerlijk, heb eigenlijk nog nooit een marc jacobs geur gekocht

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten