Favorieten aprilVandaag is het de laatste dag van de maand en dan toon ik jullie zoals elke maand mijn favorieten. In april ontdekte ik weer heel wat leuke beautyproducten en zette ze op een rijtje.
Elke dag na het aanbrengen van mijn make-up gebruik ik een setting spray. Heel handig is dat je deze spray niet alleen als setting spray, maar ook als primer, verfrisser en een hydraterende spray kan gebruiken. Mijn make-up blijft mooi en lang zitten en mijn huid voelt goed aan.

I heart Makeup Rose Gold Palette


Toen ik eerst de kleurtjes van dit palette zag had ik een beetje bang dat het niet echt iets voor mij was maar na het swatchen vond ik toch dat er veel mogelijkheden zijn. De voorbije weken heb ik het palette dan ook vaak gebruik. Ik moet wel zeggen dat ik vaak naar de meest neutrale kleurtjes teruggrijp. De oogschaduwen zijn goed gepigmenteerd, zoals altijd bij de palettes van I heart Makeup trouwens. Ze blenden ook mooi uit.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 


Ik wissel graag af van concealer en momenteel gebruik ik de Liquid Camouflage High Coverage Concealer van Catrice. Dankzij het borsteltje kan je het product gemakkelijk en precies aanbrengen. De dekking is goed en de concealer blijft mooi op zijn plaats zitten. Uit de reacties op mijn blogpost heb ik gemerkt dat deze toch favoriet is van verschillende personen en terecht. Zeker voor die prijs.

Clarins Golden Glow Booster Corps-Body


De laatste tijd is het prachtig weer geweest en aangezien mijn benen heel wit zijn durfde ik niet echt een rokje of kleedje aan te doen. Een collega raadde de Golden Glow Booster van Clarins aan en ik ben er echt heel blij mee. Zo ben ik eventjes geen lid van de melkflessenbrigade, hahaha. Het product is gemakkelijk aan te brengen en je hebt helemaal geen plekken. Iets waar ik bang voor was en daarom altijd dergelijke producten meed.

Wat nog iets speciaals was voor mij de voorbije maand is dat mijn zoontje is beginnen stappen. Op 2 weken tijd van een paar stapjes naar bijna de hele dag stappen. Ben zo trots op hem en je ziet ook aan hem dat hij het leuk vind dat hij dit kan.


We hebben ook leuke uitstapjes gemaakt zoals naar het Hallerbos en naar het dierenpark aan de Grotten van Han.

Welke waren jullie favorieten de voorbije maand? Het mogen natuurlijk ook niet-beauty gerelateerde dingen zijn.

Reacties

 1. Mooie oogschaduw palette! De concealer is inderdaad hier ook een favoriet. Mooie gezinsfoto!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh mooie producten. Dat palette heeft echt prachtige tinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk al die mooie spullen. Wat leuk die eerste stapjes van je zoon. Dat zijn bijzondere mijlpalen. Er gaan er straks nog veel meer komen. Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi. Ik vind dit kleuren van de oogschaduw wel erg vet.. Zelf gebruik ik meestal bruintinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallerbos is zo mooi!!! Eerst gingen we zaterdag gaan, dan zondag, dan vandaag, ... Ik vrees dat het er dit jaar niet van zal komen. (Met dank aan het mooie weer! :-( )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk overzicht! Het dierenpark 'de Grotten van Han' ken ik niet. Is het een aanrader?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet voor met kleine kinderen aangezien je bijna niets met de kinderwagen kan doen. Wisten we dus niet.

   Verwijderen

Een reactie posten