Event | Kruidvat Klaar voor de lente

 

Vorige week werd ik uitgenodigd door Kruidvat om kennis te maken met enkele van hun nieuwe verzorgings- en zonneproducten.


Om 17u werd ik samen met nog andere bloggers verwacht bij St Vincents, een locatie die ik nog niet kende. Ik werd goed ontvangen en omdat ik wat te vroeg aangekomen was mocht ik al eens bij de make-upproducten gaan kijken. De make-up artiste vertelde me dat ze de week ervoor naar de launch van I heart Make-up in Londen geweest was en ze ons enkele producten mocht laten zien die zelfs nog niet in de UK te koop waren. Check de prachtige kleine palettes. Ze heeft enkele producten van I heart Make-up gebruikt voor een touch-up.Een beetje later dan voorzien werden we in 2 groepen opgesplitst en onze groep kreeg eerst uitleg over de zonneproducten. Ik spotte enkele bestaande producten maar er stond ook veel nieuws tussen. De Solait zonnecrème en After Sun gebruik ik echt al jaren. 

Daarna gingen we door naar de skincare. Er is een nieuwe  Skin Science Daily Defense Citystem lijn uit met een dag- en nachtcrème, een masker en er zit zelfs een facemist tussen. Daar ben ik zelf heel benieuwd naar. 


Een leuk nieuwtje voor vegans onder ons. Vanaf 17 april komt er een vegan lijn uit en de prijzen vallen heel goed mee. Niets kost meer dan € 3,00. De producten zien er alvast veelbelovend uit.Als laatste kregen we nog wat aanraders om je body summerproof te maken. Eerst scrubben, dan scheren, de voetjes verwennen en zelfbruiner gebruiken hahaha.

We werden ook weer verwend met allerlei lekkere hapjes en drankjes.
Ik vond het een hele leuke en interessante avond en heb weer leuke medebloggers leren kennen. Ik ben heel benieuwd naar de producten uit de goodiebag en jullie mogen er natuurlijk reviews van verwachten.Bedankt dat ik er bij mocht zijn.

Naar welke producten zijn jullie benieuwd?

Reacties

Een reactie posten