Catrice | Liquid Camouflage High Coverage Concealer


Als er 1 product is dat ik alle dagen gebruik is het een concealer. Ik heb er dan ook in verschillende soorten en kleurtjes. Een tijdje geleden kocht ik de HD Liquid Coverage Foundation in 020 Rose Beige van Catrice en kreeg er de Liquid Camouflage High Coverage Concealer in 010 Porcellain gratis bij. Ideaal om uit te testen.


Dit zegt Catrice over de concealer:

Donkere kringen, onregelmatigheden en roodheid behoren nu tot het verleden – Liquid Camouflage combineert optimale dekking met verzorging. De vloeibare concealer is waterproof en bijzonder langhoudend. Eenvoudig te gebruiken dankzij de praktische flock applicator. 

Ik had een beetje schrik dat deze concealer vrij licht en geel van kleur was maar toch past deze kleur goed bij mijn huidskleur. 

De concealer is heel romig en vloeibaar maar toch gemakkelijk uit te belenden en dekt heel goed. Het product is totaal niet uitdrogend en heeft een matte finish. Hij blijft de hele dag goed zitten en trekt niet in de lijntjes. Ik gebruik er wel altijd een poeder over heen.


De verpakking is heel simpel. Een doorzichtige tube waardoor je de kleur van het product goed kan zien met de tekst in zwarte letters. De dop is gewoon zwart. Het doet me denken aan de concealer van Collection. De applicator is lang en fijn waardoor ik de concealer heel gemakkelijk en precies kan aanbrengen.

Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer 010 Porcellain kost € 3,59 en is te koop bij Kruidvat. 

Gebruiken jullie een concealer? Welke kunnen jullie aanraden?

Reacties

 1. Mijn favoriete concealer die ik iedere dag gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze heb ik ook een tijdje gehad en ik vind hem nog steeds best goed! Nu gebruik ik er eentje van NYX! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dewelke? Ben altijd benieuwd om nieuwe concealers te ontdekken

   Verwijderen
 3. Ik heb deze laatst gekocht in precies dezelfde kleur, maar nog niet gebruikt! Mijn essence concealer is nu bijna op dus ik kan niet wachten om deze te proberen haha. Ik heb altijd de essence concealer gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten