Op # Maart


Het lijkt wel of bijna al mijn producten tegelijk op geraakt zijn deze maand. Mijn mandje zat overvol. Kijken jullie vlug mee wat er allemaal inzit?Deze badparels ruiken zo lekker en geven meteen een relax gevoel vind ik. Ik ben nu wel benieuwd naar de andere 2 varianten.

Kneipp Badkristallen Warm-upBadkristallen met de geur van steranijs en kastanje. Ik vond de geur heerlijk. Echt iets voor de tijd van het jaar. Mijn huid voelde na het nemen van een bad zacht aan.

Balea Golden Shine Douchecrème
Een doucheproduct met de subtiele geur van vanille maakt de huid goed schoon en zacht.


& Other Stories Perle de Coco Body ScrubDit is één van mijn favoriete scrubs tot nu toe. De structuur is heel vast en de scrubdeeltjes heel mild. Mijn huid voelde na het scrubben zacht aan. De geur ervan is heel lekker. Deze ga ik zeker nog opnieuw kopen.Gliss Kur Oil Nutritive Shampoo & Conditioner
Deze producten mocht ik testen als insider voor Vera Camilla. Mijn haar was schoon, zag er beter uit en was gemakkelijk door te kammen. Of er echt anti-split werking is heb ik niet echt ervaren. Ik ben heel tevreden over beide producten en heb ze intussen opnieuw aangeschaft.

Garnier Skinactive Micellair Reinigingswater
Ik gebruik dagelijks micellair water om mijn make-up te verwijderen. Deze van Garnier doet alles wat het belooft en maakt mijn huid goed schoon.

Comfort Zone Remedy Toner
Na het reinigen gebruikte ik deze toner om de laatste restjes vuil te verwijdere. Deze voelde heel verfrissend en verzachtend aan.
Comfort Zone Remedy Cream to Oil
Deze cleanser vond ik wel speciaal. Eerst is het een crème en na contact met water wordt het ene olie. Dit product maakte mijn huid goed schoon. Ik gebruikte het enkel onder de douche.

Pixi Beauty Sleep Cream
Een crème die ervoor zorgde dat mijn huid goed gehydrateerd was en zacht aanvoelde. Het product was gemakkelijk uit te smeren, plakte niet en trok snel in.

La Roche-Posay Toleriane Ultra Contour Yeux
Dit is al het tweede flesje van deze oogcrème dag ik opgemaakt heb. Het product zorgt ervoor dat de huid rond mijn ogen niet uitdroogt. 

Nivea Invisible For Black & White Clear Anti-Transpirant
Zoals bijna elke maand dit er ook deze keer één van mijn favoriete deodorants in mijn prullenbak


Balea Repair + Plege 1 Minute Intensive Kur
Mijn haar heeft af en toe een oppepper nodig en toen ik deze bij DM zag liggen moest ik deze eens uitproberen. Mijn haar voelde erna heel zacht aan. Natuurlijk met 1 maal te gebruiken is je haar niet hersteld.

Balea Bio-Cellulose Lippenmaske
Heel bijzonder vond ik dit lippenmasker niet. Mijn lippen voelden wel zacht aan maar voor de rest heb ik niet speciaals ondervonden.

Face Love X-Mas Spices Santa Claus Face Bio-Cellulose Fleece Mask
Een sheetmask met de opdruk van de kerstman. Dit masker zorgt voor het herstel van de huid, het verzachten en intensieve hydratatie. Het masker kwam zijn beloftes na. Ik heb al enkele malen een masker gebruik van Face Love en ben er telkens tevreden over. De leuke prints zijn een pluspunt.

Sephora Coconut Hair Sleeping Mask
Deze haarmaskers vind ik leuk om af en toe eens te doen. ’s Morgens voelt mijn haar zacht aan. Jammer genoeg had ik er maar 2 aangeschaft. Als ik nog eens bij Sephora kon ga ik er zeker nog enkele kopen.

Tonymoly Age-Defying Snail Hydro-Gel Face Mask Sheet
Dit hydrogel masker bestaat uit 2 stukken en sluiten mooi aan op het gezicht. Er zit veel serum op maar ik heb geen last van het afdruppen van het product ondervonden. Mijn huid werd goed gehydrateerd en voelde heel zacht aan.

Essence Wood you love me? Energizing Eye Sheet Mask
Dit is denk ik het schattigste oogmasker dat ik al gezien heb. Jammer dat er maar eentje meer was in de winkel want anders had ik er nog gekocht. De huid rond mijn ogen voelde gehydrateerd en zacht aan.

Beide budgetmaskers van bij Action zorgden voor een goede hydratatie. Er was genoeg serum op de maskers en zorgden dat mij huid goed gehydrateerd werd en zacht aanvoelde. Ze zijn zeker een aanrader.

Too Cool For School Pumpkin 24k Gold Mask
Een masker dat al een hele tijd op mijn wishlist stond. Ik vond het nogal een gedoe om het masker van de beschermende laagjes te halen. Gelukkig kreeg ik het goed en paste het masker mooi aan op mijn gezicht. Het masker voelt heel aangenaam aan op de huid. Mijn gezicht voelde gehydrateerd en zacht aan.

Tarte Pack Your Bags
In deze verpakking zit een paar oogmaskers. Deze siliconen patches maken de huid weer zacht en glad. Ze voelen goed aan op de huid. 

Cien Kids Frozen Bath Salt
Ik zag dit turquoise badzout eens bij Lidl liggen en vond het leuk voor mijn zoontje. Het water verkleurde niet alleen maar rook ook heel lekker.

Hebben jullie veel producten opgebruikt deze maand?

Reacties

  1. Je hebt veel maskertjes opgemaakt! Altijd heerlijk om te doen. De Kneipp badproducten klinken erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben onder de indruk van al je sheet maskers :D vooral die met de pompoen steekt mijn ogen uit ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten