Kneipp | Badparels Take a break and relaxElke zondag neem ik wat me-time en geniet dan languit van een warm bad met een kaarsje en Netflix. Vaak gebruik ik een bath bomb van Lush of badschuim. Niks is zaliger dan een bad met veel schuim. Ik zag op enkele blogs de badparels van Kneipp voorbij komen en die moest ik natuurlijk ook eens testen.Kneipp heeft 3 soorten badparels uitgebracht en na lang twijfelen besloot ik om voor Take a break and relax te gaan. Deze bevat met watermunt en yuzu (een citrusvrucht). De combinatie van deze 2 ingrediënten leek mij het beste klinken. Naast Take break and relax heb je ook nog Pamper yourself and feel marvelous (palmarosa en pioenroos) en Enjoy life every simple day (kumquat en mandarijn).

De frisse aquatische geur met de extracten van yuzu en watermunt helpen je om te ontspannen. Deze speciale verzorgende formule met urea en natuurlijke oliën beschermt je huid tijdens het baden tegen uitdrogen.
De badparels voeg je toe aan warm badwater van ongeveer 36-38°C en laat ze volledig oplossen. Het water verkleurd maar je krijgt geen schuim. Op de verpakking staat dat er voldoende is voor 2 baden.

Als je de parels in je bad giet wordt je water meteen groen en komt er een frisse geur naar boven. Zalig. Ik heb 1/3 van het busje in het water gegoten en vond dat de geur al sterk genoeg was. Dankzij de geur is het genieten van het bad. Na het baden voelde mijn huid lekker zacht aan. Het is echt een aanrader voor wie wil genieten van wat me-time.

De badparels bevatten geen paraffine, conserveringsmiddelen, siliconen of minerale oliën en zijn geschikt voor veganisten.

De badparels kosten € 3,99 en zijn te koop bij Kruidvat.

Benieuwd naar andere Kneipp producten? 

Gebruiken jullie badparels in bad?

Reacties

 1. Oeh, nu ben ik wel heel nieuwsgierig geworden. Toch maar eens naar de Kruidvat gaan dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh dit maakt me erg nieuwsgierig. Fijn dat ze ook voor vegans geschikt zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat er geen geur over deze blog meekomt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt zo jammer dat ik geen bad heb. Ik zo dit zo graag willen relaxen in een bad met deze badparels!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh zalig artikel! Badproducten vind ik altijd intressant om wat nieuws te ontdekken! Ik ga ze zeker kopen want ik ben dol op producten van Kneipp.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier in huis is geen bad aanwezig, naar de douche producten ken ik wel. Deze vind ik over het algemeen heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb al jaaaren geen bad meer. Maar gelukkig heeft Kneipp ook fantastische douche dingen ( net zo lekker als Rituals, maar wel heel anders van geur

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat interssant ik ben nu ook wel nieuwschierig

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben dol op Kneipp! Dit klinkt goed. Thnx voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat kijk ik ernaar uit om nog eens te relaxen in een bad. (of wellness mag ook)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Als ik een bad had zou ik best graag deze badparels gebruiken. Kneipp vind ik altijd een goed merk.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten