Huda Beauty | Smokey Obsessions PaletteAl een hele tijd zag ik de prachtige palettes van Huda Beauty op social media en blogs voorbij komen. Na lang twijfelen besloot ik er toch eentje te bestellen bij Cult Beauty. Omdat je niet genoeg nude kleurtjes kan hebben, hahaha, bestelde ik het Smokey Obsessions Palette.

Huda Beauty is opgericht door beauty influencer Huda Kattan en haar zussen Alya en Mona Kattan. Zij is gek op dramatische ooglooks en omdat ze vond dat er nood was aan goede valse wimpers besloot ze er zelf om de markt te brengen. Nu komt ze ook met de mini Obsessions oogschaduwpalettes. In deze collectie zitten 4 palettes: Warm Brown, Mauve, Smokey, and Electric. De ene met al wat opvallendere kleuren dan de andere. Ik hou het liever bij wat neutralere kleuren en laat jullie vandaag het Smokey palette zien.Het Smokey Obsessions Palette bestaat uit 9 oogschaduwen gaande van nude tot zwart. Het bevat 4 matte kleuren en 5 glanzende/metallic kleurtjes. Zoals je op de swatches ziet zijn de oogschaduwen goed gepigmenteerd.Ik vind het een prachtig palette en door de mix van glanzende en matte kleuren kan je de oogschaduwen zowel overdag als ’s avonds dragen. Je kan er zoveel verschillende looks mee maken. Mijn favoriete kleurtjes zijn de rechtse van de bovenste rij (een glanzend roze/champagne kleur) en de middelste van de middelste (een glanzend donker bruine kleur) en de onderste rij (een mat bruine kleur). Jammer dat er geen namen bijstaan, dat zou het gemakkelijker maken. De kleuren zijn gemakkelijk te blenden, maar bij de glanzende oogschaduwen gaat het toch iets minder vlot dan bij de matte. De metallics kan je het gemakkelijkste aanbrengen met je vingers. Het is een klein palette dat je gemakkelijk kan meenemen op vakantie. 

De verpakking is klein maar toch heel handig in gebruik. Het weegt ook bijna niks omdat het van karton gemaakt is, maar is toch heel stevig. Ook de grote spiegel vind ik een pluspunt. 

De palettes kosten £25.00.

Hebben jullie al iets van Huda Beauty gekocht?

Reacties

 1. Nee, ik heb hier nog nooit iets van gekocht. Die grijze tint vind ik bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleuren heel erg mooi! De metallics zijn helemaal apart. Maar blijft het karton wel goed van de verpakking? Voor 25 euro had ik dan denk ik toch liever een echte omhulsel, omdat het hier bij mij in de badkamer staat en het daar toch iets vochtiger is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, ik ben ook echt een sucker voor aardetinten. Ik heb nog niets van Huda Beauty, maar had bij Sephora Düsseldorf het Desert Dusk palette in m'n handen. Het is zooo mooi! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kleuren, hier word ik blij van! Vooral de metallic kleuren zijn gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kleuren, ik ga ook paletjes van Huda Beauty bestellen. Heb er al zo veel zien van langskomen.

  Liefs, Eva
  www.dark-rebel.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een prachtig paletje en helemaal mijn kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat palletje! veel variatie is fijn! Nu wil ik een foto met de make up ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog niet eerder van gehoord. Maar wát een prachtige kleuren mix tussen mat en shimmer. Heel erg mooi. Ik had het nog leuker gevonden als ik ook een ooglook bij je had gezien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh mooi! Ga Cult Beauty ook maar eens even een bezoekje brengen...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi palette met prachtige kleuren. Deze zou goed mij passen (moet ik allen wat vaker make-up dagen ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw! Wat een super mooie kleurtjes zeg! Dit is ook echt iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, wat een mooie kleuren! Hier zitten echt veel tinten bij, die ik nog niet in mijn stash heb. Ik heb nog niets van Huda geprobeerd, maar dit maakt me wel enthousiast. X

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten