Event | Goed Gevoel Ladies FairVorig weekend vond in Flanders Expo in Gent de Ladies Fair van Goed Gevoel plaats. Ik had er al zoveel goeds over gehoord en de voorbije jaren konden hadden mijn zus en ik telkens iets te doen. Sinds dit jaar vind het event ook op vrijdag plaats en we besloten een dagje verlof te nemen en richting Gent te trekken.

We waren goed op tijd vertrokken zodat we nog een ontbijtje komen meepikken bij Ikea. Het viel daar ook op dat de Ladies Fair bijna open ging want het restaurant zat vol met vrouwen.

Na bijna een half uur aanschuiven waren we eindelijk binnen en toen we de lange file aan de infobalie voor de inschrijvingen voor de workshops zagen staan en de meesten waren intussen al volzet besloten we dan maar een kijkje te gaan nemen aan de stands.Hal 1 was opgedeeld in verschillende stukken: Voel je geïnspireerd, voel je mooi, ons,  voel je gezond en de Goed Gevoel plaza. Wij waren vooral geïnteresseerd in het beautygedeelte. Daar kwamen we de stand van Care Personal Beauty tegen en nodigden ze ons uit voor een huidanalyse. Dit wou ik altijd al eens laten doen en was vooral benieuwd naar het resultaat. Ik was dan ook verrast dat mijn huid zo goed was. We kregen ook nog aangepaste samples mee wat ik heel leuk vond. Erna kregen we nog een touch-up met de producten van Pupa.

Daarna hebben we een stukje gegeten en zijn we naar de rest van de standjes gaan kijken. We zijn ook eventjes gaan luisteren naar Martine Prenen die op het activiteitenpodium een interactieve workshop deed en haar nieuwe boek voorstelde.

Angelique Vandewinkel
Sandra Bekkari

Intussen waren we onze goodiebag gaan ophalen. Die was goed gevuld en vooral heel zwaar hahaha.


Om 14u30 had ik een afspraak bij de stand van Jane Iredale voor de workshop “Mooi met minerale make-up by Jane Iredale”. Naar dit merk was ik al lang benieuwd. Het was de enige workshop die ik online had kunnen reserveren. Ik kreeg een mooie natuurlijke look en kocht enkele van de producten die ze gebruikt hadden.


Ik moet toegeven dat ik toch een klein beetje teleurgesteld was. Het event was kleiner dan ik gedacht had en deed me buiten het beautygedeelte een beetje denken aan het Voedingssalon. Het eten en drank vond ik persoonlijk veel te duur. Ondanks dit heb ik een leuke dag gehad.

Veel volk voor Jani
Mijn mini-shoplog:


Zijn jullie al eens naar de Ladies Fair geweest?

Reacties

 1. Ik ben er nog nooit geweest en ik moet toegeven dat het me ook niet zo aantrekt. En ik zei het al op Instagram, maar ik moet ook nodig eens een huidanalyse laten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk een workshop met jane iredale, ik ben echt verliefd op de producten van dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat je zo teleurgesteld bent zeg! Ik heb er ook al veel goeds over gehoord, maar ik ben er nog nooit naartoe geweest. Zo te zien heb ik dan ook niet veel gemist ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. très bel aticle Tania ! Les photos donnent une bonne impression de l'ambiance du salon. Je suis certaine que ton expérience aidera d'autres amatrices pour un prochain salon de Goed Gevoel !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik ben er ook nog nooit geweest, maar ik ga wel jaarlijks naar de Libelle Winterfair en dat vind ik ook altijd wel heel tof! :-) daar krijg je ook een goodiebag, keiveel standjes, een kookpodium, veel workshops (die idd helaas al heel snel vol zitten!),... misschien is dat iets om te doen dit jaar? meestal is dat in november :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten