Beauty Kitchen | Love Me Little Princess Kisses Bath BombsIk zie het merk Beauty Kitchen regelmatig opduiken op blog en besloot ook eens naar het merk te kijken in de winkel. De Love Me Little Princess Kisses Bath Bombs zagen er zo leuk uit dat ik besloot ze mee nemen. Er was net 50% korting op de producten dus dat was mooi meegenomen. Ik heb ze getest en laat vandaag zien wat ik ervan vind.De Love Me Little Princess Kisses Bath Bombs bevatten essentiële oliën van patchoeli en kaneel. Ze zorgen ervoor dat je huid goed verwend wordt.

Ingrediënten:
sodium bicarbonate, citric acid, aqua (Water), citrus sinensis (*Orange Sweet), juniperus virginiana (*Cedarwood), cinnamomum zeylanicum (*Cinnamon Leaf), citrus reticulata (*Mandarin Red), pogostemon cablin (*Patchouli), syzygium aromaticum (*Clove Bud), boswellia carteri (*Frankincense), zingiber officinale (*Ginger), coriandrum sativum (*Coriander), styrax benzoin (*Benzoin Resinoid), abies sibirica (*Pine Needle), anthemis nobilis (*Chamomile), myroxylon pereirae (*Peru Balsam), limonene, linalool, citral, eugenol, benzyl benzoate, cinnamal, cinnamyl alcohol, coumarin, isoeugenol, benzyl cinnamate, geraniol, citronellol, farnesol  *Natural pure essential oils
Deze Bath Bombs in de vorm van een hartje kan je op verschillende manieren gebruiken:

- In bad: gooi 2 of 3 hartjes in bad en nadat ze gesmolten zijn gewoon relaxen.
- In de douche: leg een hartje op de vloer van je douche en geniet van het aroma.
- In plaats van een kaars: doe een hartje in een kom of glas met warm water en laat deze opbruisen. De kamer ruikt nu helemaal naar het hartje. Als je iets over het kommetje of glas legt kan je de geur bewaren voor de dag erna.Mijn huid voelt na het badderen heel zacht aan. Toen ik de zak opende kwam er meteen een citrus en kaneel geur me tegemoet. Tijdens het baden vond ik de geur niet echt overheersen.

De Love Me Little Princess Kisses Bath Bombs kosten € 11,99 voor 20 bath bombs.

Kenden jullie deze al? Hebben jullie al iets van Beauty Kitchen getest?

Reacties

 1. Wat een leuke bath bombs! Ook leuk dat je ze op verschillende manieren kunt gebruiken. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeeh, kaneel! Ik heb de Chill Me Make Your Own Bath Bombs-set voor Kerstmis gekregen. Binnenkort maar eens uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze klinken goed! En ze zien er zo leuk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de verpakking er zo leuk uitzien! Helaas heb ik geen bad.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zoals in het artikel staat kan je ze ook in de douche gebruiken of in een voetbadje?

   Verwijderen

Een reactie posten