Soap & Glory | Puffy Eye Attack Super-Hydrating Under-Eye Brightening Hydrogel Patches

 

Door slaaptekort zie ik er vaak moe uit en kan mijn huid een oppepper gebruiken. Af en toe eens een oogmaskertje kan goed doen. Vandaag laat ik julie zien wat ik van de Soap & Glory Puffy Eye Attack Under-Eye Brightening Hydrogel Patches vind.De Puffy Eye Attack Under-Eye Brightening Hydrogel Patches (een hele mond vol) zijn patches met de Puffease™ -technologie en bevatten natuurlijke ingrediënten, die ervoor zorgen dat de huid verzacht, revitaliseert, verheldert en hydrateert terwijl je je ontspant. Donkere kringen en wallen gaan verminderen.

Enkele ingrediënten:
- Puffease ™ -technologie: een tetrapeptide, waarvan is bewezen dat het helpt donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen.
- Zoethoutwortelextract : helderder maken van de huid.
- Komkommer vruchtensap extract: geeft een instant vochtinjectie.
- Hyperhydrators: voor hydratatie.

Hoe gebruik je dit maskertje?
Zorg ervoor dat je huid gereinigd en droog is. Verwijder de verpakking en leg de gelpatches op de huid onder de ogen. Laat 20 tot 30 minuten intrekken en daarna gewoon verwijderen. Het overblijvende serum kan je zachtjes inmasseren.De patches zijn gemakkelijk aan te brengen en voelen goed aan op de huid. Ze blijven ook mooi op hun plaats zitten. Doordat het patches zijn voelen ze ook niet zo nat aan als sommige andere oogmaskers. Ik heb ook geen irritatie ondervonden. Toen ik ze verwijderde zag ik een klein verschil. Mijn huid was minder gezwollen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik al vaak bij oogmaskers geen groot verschil zie en dat deze wel veel aangenamer aanvoelen. Als je ze in de koelkast legt voelt het nog beter aan. Als ik in de UK ben ga ik er nog enkele aanschaffen.

Het oogmasker kost £ 3,50. Ik kocht ze bij Boots in Londen.

Gebruiken jullie vaak een oogmasker?

Reacties

 1. Heerlijk ik hou van goede oogmaskers! Meestal zie ik zelf ook geen verschil, maar ik vind wel dat je het verschil goed voelt. Uiteindelijk gaat het erom dat het iets bijdraagt aan je gezondheid van je huid, want daar doe je het voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer dat het niet heel erg helpt, maar als het al fijn aanvoelt dan is dat in ieder geval iets ;) Ik heb nog niet eerder oogmaskers gebruikt maar wil dat wel eens gaan proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik echt nooit een oogmasker, maar het lijkt me wel heel erg fijn voelen. Wel jammer dat het niet werkt! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb eerder donkere kringen dan 'puffy eyes', maar na een lange dag op kantoor met computer werk kan ik me inbeelden dat deze ook echt verfrissend kunnen zijn voor mijn ogen als ik ze in de koelkast leg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat ze zo goed bevallen. Mij lijkt het ook wel erg lekker in de ochtend als je ogen nog lekker dichtgeplakt zitten ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn zijn oogmaskers he? Dit merk ken ik alleen qua naam, maar ik gebruik regelmatig dit soort maskers van andere merken x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oogmaskers zijn echt nodig bij mij! Al is het alleen al voor een verlichtend gevoel. Deze ken ik nog niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nog nooit een oogmasker geprobeerd, terwijl dat bij mij geen overbodige luxe zou zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat klinkt als iets dat ik een keer moet uittesten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruik eigenlijk nooit een oogmasker. Überhaupt geen maskers eigenlijk. Neem er ook gewoon de tijd niet voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik gebruik zelden een oogmasker, maar ik moet het wat vaker doen. Deze lijkt me heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten