Sisley | Is het Schoonheidsabonnement zijn geld/de moeite waard?


In januari vorig jaar kwam ik op social media het schoonheidsabonnement van Sisley tegen. Ik had nog nooit een product van Sisley gekocht, vooral omdat ze nogal aan de prijzige kant zijn dus leek het mij leuk om op deze manier kennis te maken met hun producten.

Je heb de keuze uit 2 abonnementen: 6 maand (€40) en 1 jaar (€75). Na lang twijfelen besloot ik om een jaarabonnement te nemen.
Elke maand ontvang je een zwart doosje met daarin 5 samples rond een bepaald thema. Vaak zijn dit luxesamples, maar soms zit er ook een zakje in en dat vind ik wat jammer. Je kan dit product met moeite één keer gebruiken en zo weet je ook niet of het product wel iets is. Ook zit er elke maand een geurtje bij.


Ik vond het een leuke manier om zo kennis te maken met de producten van Sisley maar ik ga mijn abonnement niet verlengen. De samples die ik tot nu toe gebruikt heb zijn mij bijna allemaal goed bevallen. Ik heb ondervonden dat hun producten vaak een sterke geur hebben. Dit is dus niets voor iemand die niet tegen parfum kan. De geur van hun Eau de Campagne sprak mij het minste aan omdat de geur veel te overheersend en niet helemaal mijn ding is.

Zouden jullie dit abonnement nemen? 

Reacties

 1. Een sterke overheersende geur spreekt mij ook niet aan. Voor mij zou dit dus ook niets zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Duidelijk, voor mij zou het niets zijn, net als je zegt van een of twee keer proberen weet je nog niet of iets goed werkt. En elke maand een geurtje zou voor mij ook niet hoeven. Leuk dat je het geprobeerd hebt en nu weet je ook hoe en wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doordat het steeds mini's zijn, zou dit abonnement niks voor mij zijn. Leuk om zo iets te kunnen proberen, maar met alleen maar mini's kun je eigenlijk niks uittesten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer van de sterk overheersende geur. Zou je de producten wel gebruiken als de geur niet zo sterk aanwezig was? Even uit nieuwsgierigheid...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh neen absoluut niets voor mij. Ik heb ook een hekel aan van die kleine samples :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is wel een leuk idee maar ik vind dat samples vaak te weinig zijn om echt resultaat te zien (meestzl duurt dat toch n paar weken) daarom geen super fan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is waar. Op sommige verpakkingen stond dat je pas na 4 weken resultaat zag terwijl je met het zakje maar 1 keer kan doen

   Verwijderen
 7. Het is leuk die samples maar ik vind het wel nog prijzig abonnement

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou niet gelijk een jaarabonnement hebben genomen wan het is wel veel geld in ene.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wel jammer dat het soms alleen zakjes zijn daar kan je vrij weinig mee. zeker voor de prijs die ze vragen vind ik dat erg weinig

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan niet tegen te sterke geuren daar keert mijn maag van - niks voor mij dus denk ik - maar alvast veel plezier met je aanwinsten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo op het oog zou ik 'm zo bestellen, maar goed dat je vermeldt dat er een te sterke geur aanwezig is. Ik houd daar ook niet van. Ik houd wel van een aanwezig parfum maar in mijn dagverzorging moet 'ie dan juist niet aanwezig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een beetje parfum vind ik niet erg maar er zaten een paar producten tussen die echt overheersend waren.

   Verwijderen
 12. Het idee vind ik echt super leuk, maar 75 euro voor een paar zakjes en mini samples vind ik echt waardeloos. Loop een lush binnen bijvoorbeeld en je krijgt zonder moeite voor niks een verse sample mee van bijv een masker.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oei! Eerlijk gezegd wel erg duur voor samples...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten