Primark | PS… Brush Drying Rack


Om de twee weken probeer ik mijn kwasten grondig te reinigen en dat is een hele klus. Ook omdat ik zoveel kwasten heb neemt dat veel plaats in. Ik ben al vaak online van die rekjes tegen gekomen waar je je kwasten kan laten drogen. Bij Primark zag ik zo’n rekje hangen en besloot om dit mee te nemen.

Het Brush Drying Rack is een zwart rekje op een staander met plaats voor 26 kwasten. De gaten zijn in  verschillende groottes. Ja kan er 16 kleine kwasten en 10 grote kwasten in kwijt. Heel handig dus.

Normaal gezien laat ik mijn kwasten altijd liggend naast elkaar drogen en dat is altijd een heel gedoe. Ze rollen tegen elkaar, niet genoeg plaats om ze te leggen. Met dit rekje heb je dat niet meer. Je steekt ze gewoon langs de onderkant er onderste boven in.

Dit rekje is gemaakt van stevig plastic en het rubber waar je de kwasten in moet steken is ook van stevig materiaal.

Ik ben heel tevreden met dit rekje. Het is zeker een aanrader, zelfs voor wie weinig kwasten heeft en voor de prijs moet je het zeker niet laten.

Het Brush Drying Rack kost € 5,00.

Hoe laten jullie je kwasten drogen na het wassen?

Reacties

 1. Handig! Ik was mijn kwasten schandalig weinig... Ik leg ze te drogen op de rand van de lavabo, maar ergens vind ik dat vies. Ik bedoel, we poetsen er ook onze tanden enzo, en voor hetzelfde geld komt er iets dat je absoluut niet op je gezicht wil op je kwasten terecht...javascript:void(0)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superhandig! ik laat ze meestal ook op z'n kant drogen, waardoor ik meestal een platte kant krijg aan de haartjes... dit is wel een handig ding! Ik wist niet dat het bestond!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik leg ze op de rand zodat de haren over de rand hangen en je geen platte kant hebt

   Verwijderen
 3. Om eerlijk te zijn was ik ze ook minder vaak dan misschien zou moeten. En meestal spoel ik ze dan een beetje af en dan steek ik hem ondersteboven in mijn toilettas. Overigens gebruik ik wel ook heel weinig kwasten; eentje voor eyeliner en heel sporadisch eentje voor poeder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit wil ik ook altijd nog eens proberen. Meestal laat ik mijn kwasten drogen boven de verwarming

   Verwijderen
 4. Super handig zeg. Ik was mijn kwasten echt veels te weinig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handig! Ik reinig mijn kwasten eigenlijk veel te weinig.. binnenkort ook maar eens langs de Primark op zoek naar dit rekje! En dan dus vaker mijn kwasten reinigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een slimme gadget zeg! Ik heb zelf geen kwasten, maar anders lijkt het me zeker handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is geen geld! Wat handig! Ik heb nog niet zoveel kwasten maar ze moeten eens gewassen worden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan is het zeker een aanrader. Je hoeft er niet veel kwasten voor te hebben

   Verwijderen
 8. Geweldig toch wat ze allemaal uitvinden! Gemakkelijk lijkt me en uitstekende tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een handig rekje! Zeker als je zoveel kwasten hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oh die moet ik ook hebben! zo handig! ik heb nu spijt dat ik afgelopen week niet even tussen de beauty spullen heb gekeken bij de primark.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgende keer zeker doen. Ik kijk er bijna ook nooit tussen maar deze keer zag ik dit hangen

   Verwijderen
 11. Dit lijkt mij zo handig om te hebben. Leuk dat ze nu ook bij de Primark te koop zijn. Ga er zeker nog een keer na kijken.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten