L’Oréal | Sugar Scrubs Zuiverend

 

Een bodyscrub gebruik ik wekelijks maar een gezichtsscrub heb ik nog nooit gebruikt. Dit vooral omdat ik nogal een gevoelige huid heb en vreesde voor irritatie. Toen ik zag dat L’Oréal enkele gezichtsscrubs uitgebracht had, besloot ik deze toch eens te testen. Er zijn 3 verschillende soorten verkrijgbaar en ik kocht de zuiverende.Er zitten 3 suikers in voor een grondige en zachte exfoliatie. Daarnaast zitten er kiwizaden in die de huid gladder maakt en mee-eters zichtbaar verminderen. Pepermuntolie is rijk aan verzachtende eigenschappen en helpt onzuiverheden te verminderen. Citroengasolie helpt de huid te zuiveren. Dit product verzorgt naast het scrubben ook nog eens de huid.  

Je huid ziet er meteen schoon en gezuiverd uit. Na een week zouden poriën en mee-eters minder zichtbaar zijn. Als je de scrub blijft gebruiken gaat je huid er veel schoner uitzien en zacht aanvoelen.Hoe gebruik je deze scrub?
Breng een dun laagje aan op je schone huid. Voeg wat lauw water toe en masseer het product zachtjes in draaiende bewegingen over het gezicht. Daarna afspoelen met lauw water. Er wordt aangeraden om dit 3 keer per week te doen.

Deze Sugar Scrub kan je niet alleen als gezichtsscrub gebruiken maar ook op je lippen om ze weer zacht te maken.

Omdat ik nogal een gevoelige huid heb, vooral rond de ogen, gebruik ik deze scrub enkel op mijn neus. Op die plek heb ik veel last van onzuiverheden. De suiker in de scrub is heel zacht. De kiwipitjes die erin zitten doen eigenlijk niet zoveel. De huid van mijn neus voelt heel zacht aan na het gebruiken van de scrub. Ik heb geen irritatie ondervonden.

Ik ben heel tevreden over deze scrub en ga deze zeker nog aanschaffen.

De Scrubs kosten € 10,99 voor 50 ml.      

Gebruiken jullie vaak een gezichtsscrub?               

Reacties

 1. Deze ga ik ook eens proberen! Ik heb zelf geen scrub in huis maar wel wat maskers maar die hebben vaak niet zo'n lang resultaat vind ik, dus dit lijkt me een beter alternatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik er aan denk 1 keer per maand ongeveer. Ik heb er eentje van het Kruidvat merk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind scrubs heerlijk, maar ik vergeet altijd dat ik nog een pot heb staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet vaak nee maar deze lijkt me wel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit! Ik zweer met mijn onzuivere en vette huid bij gezicht scrubs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik gebruik wekelijks een gezicht scrub, heerlijk. Deze ziet er ook fijn uit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het schiet er bij mij altijd bij in. Ik heb een tube liggen van Yves Rocher. Ook ik heb een gevoelige huid, maar hun perzik-scrub irriteert niet. Vlak erna voelt mijn huid heel zacht maar het effect houdt niet erg lang aan. En dan vind ik het al snel weer teveel tijd kosten!?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind scrubs heerlijk, maar ik vergeet ze met regelmaat te gebruiken helaas. Groetjes Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hij klinkt heel erg lekker en ik vind de verpakking er ook heel mooi uitzien. Ik gebruik de scrub niet consequent, maar als het nodig is. Vaak een week voordat ik ga menstrueren haha..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik gebruik meestal geen scrub, maar een exfoliator, maar deze ziet er wel aantrekkelijk uit. Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hij ziet er prachtig uit! Ik heb een exfolierende scrub die ik 1 a 2x per week gebruik. Juist omdat mijn gevoelige huid ook veel onzuiverheden heeft, helemaal sinds mijn zwangerschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit lijkt me een hele fijne scrub! Heb ook een lichaamsscrub met kiwipitjes, en vind dit zelf wel heel prettig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben gek op gezichtsscrubs, die geven echt zo'n fijn gevoel op je huid! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ziet er leuk uit zo dat groen met dit pitjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het product er al heel leuk uitzien, echt precies het binnenste van een kiwi :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Handig dat je deze Sugar Scrub ook op je lippen kan aanbrengen. Het lijkt me een fijn productje!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten