Dr Van Der Hoog | Magical Mud Gezichtsmasker


Op zoek naar een maskertje om je huid goed te zuiveren? Dan is het Magical Mud Gezichtsmasker van Dr Van Der Hoog misschien wel iets voor jou.


Het was al lang geleden dat ik nog eens een gewoon maskertje getest had dus ik was heel benieuwd hiernaar. Ik heb al verschillende moddermaskertjes uitgeprobeerd en vaak had ik irritatie en een branderig gevoel en wou het toen zo snel mogelijk van mijn gezicht wrijven. Niet leuk dus. Benieuwd of ik met dit masker hetzelfde probleem heb?

Het Magical Mud Gezichtsmasker bevat originele dode zeemodder. Dit is rijk aan mineralen, waardoor je poriën diep gereinigd wordt en je huid gezuiverd. Je huid voelt achteraf zacht en schoon aan.

Ingrediënten:
Aqua, Kaolin, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Steareth-2, Maris Limus, Steareth-21, Hydroxyethylacrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Chromium Oxide Green (CI 77288), Dimethicone, Iron Oxide (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Tocopherol, Allantoin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Parfum, Linalool, Geraniol, Limonene.

Hoe gebruik je dit masker?
Reinig je gezicht alvorens een royale laag van dit masker aan te brengen. Zelf heb ik dit met een kwast gedaan. Na 10 à 15 minuten met lauw water afspoelen.

Het masker is geschikt voor alle huidtypes.

Het masker zag er grijs/groen uit zoals ik verwacht had. Het product is gemakkelijk aan te brengen en blijft goed op zijn plaats zitten. Ik heb zoals ik eerder vermeld heb een kwast gebruikt. Toen ik het masker aanbracht had ik meteen een branderig gevoel maar na enkele minuten verdween dit en had ik geen irritatie meer. In tegenstelling tot andere moddermaskers wordt deze niet hard en blijft deze ook gewoon grijs/groen. Hierdoor kan je het erna gemakkelijk verwijderen. Mijn huid voelde erna heel zacht aan. Ik had verwacht dat het rood zou zien door het branderig gevoel in het begin maar nee hoor. Ik ben heel tevreden over dit maskertje.

Hebben jullie dit maskertje al eens gebruikt?

Reacties

 1. Ik heb nog nooit een moddermasker gebruikt, dus hier ben ik wel erg benieuwd naar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt niet slecht, alleen vreemd dat je er een branderig gevoel door kreeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik lees steeds vaker over maskertjes en ben eigenlijk best benieuwd. Dat het niet hard wordt lijkt me ideaal omdat het er dan ook weer snel af gaat en dat het branderig was en daarna gelukkig geen nadelig effect had is ook prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ai een branderig gevoel klinkt niet goed... ik ben zelf nooit super te spreken over moddermaskers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt als een goed masker. Fijn dat deze voor alle huidtypen is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben zelf echt gek op moddermaskers. Dit klinkt echt als een heel fijn masker, alleen jammer dat je er een branderig gevoel door krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelf heb ik echt een extreem gevoelige huid dus ik moet dit soort maskers altijd skippen, ook door het branderige effect (dat bij mij soms uren kan aanhouden). Voor een vette huid lijkt het me wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je van dit masker geen last krijgt van je huid :) En hoe handig dat je een kwast gebruikt! Dat ga ik ook doen de volgende keer dat ik een masker op doe

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toch kreeg ik bij dit merk wel altijd last dus ik zou het niet aandurven. Wel leuk dat jij het geprobeerd hebt. Lekker verwen momentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind zo'n zuiverende maskers altijd wel fijn! Volgens mij heb ik deze in het verleden al eens gehad

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten