Comfort Zone | Remedy Cleansing Duo


Van het merk Comfort Zone konden jullie al enkele reviews lezen op mijn blog. Vandaag heb ik er nog enkele voor jullie. Deze keer uit de Remedy lijn. Ik kreeg het Remedy Cleansing Duo: een setje met daarin een Cream To Oil en een Toner. Benieuwd of deze net zo goed zijn als de producten die ik al eerder van het merk testte.Het is een Soothing Cleansing kit voor de gevoelige, gesensibiliseerde huid of de huid die neigt naar roodheid.


Cream To Oil
Cream To Oil is zoals de naam al doet vermoeden een crème die in olie verandert. In de eerste fase, waarin het product een crème is worden de onzuiverheden mechanisch verwijderd. Daarna verandert deze in olie en zorgt ervoor dat de huid zijdezacht aanvoelt. Dit product bevat Marula-olie-extract.Deze Cream To Oil is geschikt voor de gevoelige, reactieve huid die gevoelig is voor roodheid. Ideaal voor de droge, gedehydrateerde huid en in koude, droge klimaten.  

Omdat het product zeer geconcentreerd is heb je maar een klein beetje product nodig. Dit masseer je met een beetje water in tot de crème in olie verandert. Daarna afspoelen met warm water.

Ingrediënten:
Caprylic/capric triglyceride, aqua / water / eau, polyglyceryl-10 myristate, glycerin, propanediol, 1,2-hexanediol, cocamidopropyl betaine, sclerocarya birrea seed oil, sodium acrylates/beheneth-25 methacrylate crosspolymer, hydrogenated polydecene, xanthan gum, caprylhydroxamic acid, citric acid, lauryl glucoside.

Toner
Dit is een verfrissende en verzachtende tonic. Het bevat een innovatieve formulering met een prebioticum van natuurlijke oorsprong en een plantenextract dat de huid jong houdt en verstevigt. Je huid voelt onmiddellijk fris aan. De toner bevat Wonderbloem uit Peru, Marula-olie en Prebiotica van natuurlijke oorsprong.


Dit product is voor de gevoelige, reactieve huid die gevoelig is voor roodheid. Ideaal bij blootstelling aan de zon of gedurende een dag in afgesloten ruimten met centrale verwarming en airconditioning. Geeft verlichting, hydrateert en beschermt de huid.

Je brengt de toner aan met een wattenschijfje en ga ermee over je hele gezicht en hals.

De variant uit het setje heeft een klikdop terwijl de gewone toner in sprayvorm is.

Ingrediënten:
Aqua / water / eau, propanediol, glycerin, butylene glycol, 1,2-hexanediol, alpha-glucan oligosaccharide, disodium edta, caprylhydroxamic acid, mirabilis jalapa extract, sodium hydroxide, citric acid.

De producten zijn vrij van parfum, alcohol en siliconen en 98% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong.

Mijn huid voelt na gebruik van deze producten heel schoon en goed aan. Vooral de Cream To Oil vind ik goed werken. Ik gebruik het wel enkel onder de douche. Net zoals over de andere producten die ik al eerder van dit merk testte ben ik heel tevreden over deze 2 producten.

Een review van elke andere producten kan je hier lezen: Essential Discovery Kit Cleanse en Hydramemory Essence Concentrated Hydrating Lotion.

Kennen jullie Comfort Zone al?

*ik heb deze producten ontvangen

Reacties

 1. Ik ken dit producten niet, maar het lijkt me heel fijn in gebruik. Vooral dat het een creme is die olie wordt. En dus het gevoel van olie heeft. Dat er geen parfum en alcohol inzit vind ik ook een pluspunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende dit merk nog niet, maar ik ga hem denk ik wel uitproberen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, maar ik heb wel een gevoelige huid en zo dus dit product zou in die zin wel geschikt zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende het merk nog niet, maar wauw: wat een mooie ingrediënten zitten in de producten! Hier zal de gevoelige huid zeker blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken dit merk niet, maar lijkt wel een goede merk, maar mijn huid kan niet tegen veel dus ik zou toch laat na checken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zien er echt fijne producten uit! Aangezien ik het merk nog niet ken, mis ik wel een beetje de info over de prijzen en verkrijgbaarheid! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De naam van het merk spreekt me erg aan: Comfort zone. Klinkt comfortabel : )

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er goed uit!! Ik ken het merk niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ziet er goed uit. Het merk ken ik niet. Al zegt dat niet zoveel. Ik gebruik eigenlijk geen crèmes e.d.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Om maar met de deur in huis te vallen; Ik ben helemaal verliefd op de producten van Comfort Zone. Vooral hun ecologische lijn. De voetencrème heb ik standaard in mijn 'huiscollectie', hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik heb, zeker als de verwarming hoog staat last van exzeem, wie weet is dit een leuke aanvulling op mijn verzameling: voorkom uitdrogingscreme's Hoe meer ik daar van heb, hoe minder ik naar de cortizone hoef te grijpen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kende het nog niet, maar het klinkt veelbelovend!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ken het merk nog niet maar je review klinkt wel goed

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik had er nog nooit eerder over gehoord maar onze hele familie heeft nog al een gevoelige huid. Misschien wel een lijn die ik eens wil proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben ook niet bekend met het merk maar alles klinkt wel veelbelovend. De toner spreekt me alvast echt aan. Ben benieuwd om de productjes zelf ook eens uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ken het merk niet. Maar het is wel interessant, aangezien ik ook een gevoelige huid heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit merk van producten ken ik niet, maar lijken mij wel goed! Alleen niet geschikt voor mijn huid denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat fijn dat gewoon 98% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Iets voor onder de douche kan niet slecht zijn. Ik hou van multitasken.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ik ken het merk niet, maar de ingrediënten klinkn heel goed

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik had nog nooit van het merk gehoord. Het ziet er wel goed uit. En ik houd wel van die eenvoudige verpakking...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Klinkt goed én de verpakking ziet er goed uit. ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ken deze producten niet, maar zo te lezen zijn ze erg fijn in gebruik

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind het wel aangenaam merk, heb de toner zelf in fullsize graag opgemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Leuk dat ze zo goed werken en dat je er een leuke ervaring mee hebt. De producten klinken alvast heel goed :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten