Sisley | Schoonheidsabonnement December


Het abonnement van december staat in het teken van een Magic Touch. Producten met een beetje magie die je tijdens de feestdagen wat extra zouden moeten laten stralen. Supremÿa la Nuit (2ml)

's Nachts worden de natuurlijke herstelprocessen van de huid geactiveerd. Supremÿa is een intensieve anti-agingnachtcrème die de opgelopen schade aan de huid herstelt en de huid voorbereidt op de toekomst. Nacht na nacht wordt de huid weer zichtbaar jeugdiger.

Je brengt het product 's avonds aan op het gezicht, de hals en het decolleté en masseer het zachtjes in de huid in tot het volledig opgenomen is.

Eau du Soir (1,4ml)

Voor de geur van Eau de Soir werden ze geïnspireerd door een wandeling door de paleistuinen van het Alcázar in Sevilla in de avondschemer, waar de boerenjasmijn ontluikt en haar parfum prijsgeeft. De geur werd door Hubert d’Ornano ontworpen als een liefdevol gebaar naar zijn vrouw Isabelle die een deel van haar jeugd in deze Andalusische stad doorbracht.

De topnoot wordt gedomineerd door mandarijn en grapefruit die zich verspreiden door de smalle steegjes van Sevilla. De hartnoten bestaan uit jasmijn en absolue van intense roos die versmelten met de geurnoten van boerenjasmijn en ylang-ylang. In de basisnoot zorgen amber en patchoeli voor het chyprefacet dat zo kenmerkend is voor Eau du Soir.

Double Tenseur (1,5ml)

Double Tenseur is een verstrakkende verzorging die zowel direct als op langere termijn voor een doeltreffende werking zorgt en geeft bovendien een 'tweede-huideffect’, waardoor de huid direct aanvoelt alsof ze gelift wordt. Tegelijkertijd staan de tijgernoot- en katoenzaadextracten dag na dag garant voor een intensief verstevigend effect.

Voor een langdurig effect is het aangewezen om het product dagelijks aan te brengen. Je kan het door je verzorging mengen zodat je fond de teint beter blijft zitten, om de teint gedurende de dag bij te werken of om 's avonds in een handomdraai een stralende teint te creëren.

Gel Express aux Fleurs (10ml)

Gel Express aux Fleurs is de ideale SOS-verzorging voor een vochtarme of vermoeide huid. Dankzij de sterke concentratie hydraterende werkstoffen laat de Gel Express aux Fleurs het gezicht binnen drie minuten weer opleven: de huid wordt gehydrateerd en verkwikt, sporen van vermoeidheid en stress worden vervaagd, de huid wordt gladder en de teint egaler.

Je brengt het masker aan op een schone, droge huid. Je kan dit 's ochtends vroeg doen om de dag in schoonheid te beginnen, ofwel 's avonds voor een uitgeruste uitstraling tijdens een avondje uit. Laat het masker drie minuten inwerken en verwijder vervolgens de resten met een tissue. Er wordt aangeraden om dit 2 tot 3 keer per week te gebruiken.

Crème pour le Cou (15ml)

Crème pour le Cou is een verstevigende en verfijnende verzorging voor een strakkere huid die op verschillende niveaus werkt en specifiek is ontwikkeld voor de hals, omdat deze zone van de huid veel te lijden heeft. Dankzij het onmiddellijk verstrakkende effect voelt de huid direct aan alsof ze gelift is. De huid wordt verstevigd en tegelijkertijd wordt ook de gezichtscontour verfijnd.

Ze raden aan om deze crème gedurende twee maanden als intensieve verzorging te gebruiken en 2 keer per dag aan te brengen. Daarna 1 keer per dag gebruiken om het effect te behouden.

Ik moet zeggen dat ik deze maand een iets feestelijkere box qua producten zou gekregen hebben of toch een iets feestelijkere verpakking. Jammer.

Naar welke producten zijn jullie benieuwd?

Reacties

 1. Handig zo'n abonnement. Deze geuren spreken wel tot de verbeelding

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben denk ik vooral benieuwd naar die Creme pour le Cou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die eerste die je 's nachts opsmeert lijkt mij wel wat. En dan 's ochtends jonger wakker worden : )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk pakket zo. Die crème voor in de nacht ben ik wel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat handig zo’n abonnement en dus iedere maand zo’n pakket 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi pakket aan producten. Krijg je dit elke maand? Wat fijn dat je dit allemaal mag uittesten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof, dit pakket! Ik ben vooral benieuwd naar geurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo leuk zo`n maandelijks pakketje. Ze lijken allemaal fijne producten

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen

 9. This article important and really good the for me is.Thanks!

  https://www.lukhidiamond.com/LOOSE-DIAMONDS

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk pakket. Zo leer je echt nieuwe producten kennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gel Express aux Fleurs lijkt mij een fijn product want mijn huid is ook vochtarm heb ik begrepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk zo een abbonement maar weet nooit wat van producten en omdat ik dierproefvrij ben is dat niet handig

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk zo een abbonement ken wel de boxen maar deze nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 14. als je er s morgens jong van wakker wordt, dan bestel ik bij deze 2 dozijn! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten