Shoplog | Stationary Diana Leeflang


Ik ben helemaal gek op stationary en sinds kort heb ik ook een Bullet Journal. Hier ga ik jullie binnenkort meer over vertellen.

Vorig jaar heeft de Nederlandse YouTuber Diana Leeflang al een collectie uitgebracht voor Kruidvat maar toen was het vooral gericht op handletteren. Deze keer draait het vooral rond bullet journaling en decoratie.
Ik heb me een beetje laten gaan laten gaan en laat jullie vandaag zien wat ik allemaal gekocht heb.

Handlettering Set € 3,99In haar vorige collectie zat ook een handlettering set en die hebben ze wat aangepast. In deze set zitten enveloppen, kaarten, papieren zakjes, labels, stickervellen, potloden, fineliners en een instructieboekje.A5 Notitieboek € 1,99
Een notitieboekje
met stippen dat je als bullet journal kan gebruiken. Op de cover staan leuke doodles die ze zelf getekend heeft. Vooral de ringband vind ik heel handig.Washi Tape € 1,99
Vijf rolletjes washi tape van verschillende groottes en met verschillende kleurtjes die je kan gebruiken om je bullet journal te versieren.

Pocket Bullet Journaling Set € 3,99


De Pocket Bullet Journaling Set bestaat uit een klein notitieblokje, pen, potloden, puntenslijper, gum en plakband.Bullet Journal Stickers € 0,49

Deze stickertjes zien er superleuk uit en kan je bijvoorbeeld in je bullet journal of andere notitieboekjes kleven.Bullet Journaling Kit € 6,99Deze kit bevat een groter notitieboekje, gelpennen, gum, potlood, boekenlegger, liniaal en uitleg. Kortom alles wat je nodig hebt om je journal te versieren/gebruiken.Pegboard met Letters € 5,99

Na de lightbox zie je tegenwoordig over letterborden opduiken. Dit roze letterbord bevat 204 witte letters, symbolen en nummers. Deze zal je waarschijnlijk nog vaak op mijn foto’s zien terugkomen.Ik ben heel blij met mijn aankoopjes en ze zijn zeker goed qua prijs/kwaliteit. Ik ga me de komende tijd meer bezig houden met het bullet journaling.

Hebben jullie iets van haar spulletjes gekocht? Zijn jullie ook zo gek op stationary?

Reacties

 1. Ik ging super enthousiast naar Kruidvat bij ons in de buurt, maar ze hadden ze niet én ze krijgen ze ook niet binnen :( Triestig hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat bordje met die letters echt heel erg leuk. Sowieso is het zo leuk dat Diana deze mooie stationery heeft gemaakt! Ik heb het alleen nog nergens zien liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankopen! Hele mooie stationery producten:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb er ook heel wat van gekocht, vond het te mooi om te laten liggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijken mij heel leuke aankopen! En zeker voor die prijs! Veel plezier er mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo leuk! Ik twijfel nog om dat letterbord te halen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die stickers zo leuk, want ze fleuren je journal meteen op. Ik hou er ook van om met kleuren te werken.

  Groetjes
  Debbythechocoholic

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker om creatief bezig te zijn. Helaas te weinig rijd voor

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had het zien liggen bij de kruidvat, maar dacht dat het vooral commerciële rommel was. Nu zit ik te hopen dat ze het nog hebben. Morgen maar even kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vaak hebben ze in de webshop al deze dingen niet?! Ik vind Diana Leeflang supermooie collecties maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat notitieboek vind ik erg schattig! Lijkt me handig voor op kantoor, al heb ik er geen nieuw nodig.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten