Samples | Update #10


De voorbije maanden heb ik wat minder samples gebruikt omdat ik andere producten wou opgebruiken. Vandaag laat ik jullie zien welke samples ik wel getest heb en wat ik ervan vond.Fresh Rose Face Mask

Het was de eerste keer dat ik een maskertje testte van Fresh en ik ben er heel tevreden over. Dit was wel een heel speciaal maskertje want er zaten stukjes rozenblaadjes is. Mijn huid voelde lekker zacht aan.

Sisley Sisleyouth

Deze luxesample heb ik toch enkele dagen kunnen gebruiken. Het gaat de eerste tekenen van veroudering tegen en hydrateert de huid goed. Jammer dat de producten van Sisley zo duur zijn want deze crème vond ik heel goed.

Biotherm Blue Therapy Cream-in-oil

Voedende en verbeterende crème die in olie verandert als je deze op het gezicht aanbrengt. Je mag dir product dagelijks gebruiken.

Sisley Botanical D-Tox

Dit is een avondbehandeling van de huid die ervoor zorgt dat op een maand tijd je huid weer zijn natuurlijke gloed en energie terugkrijgt.

Garnier Skinactive Soothing Botanical Cleansing Milk

Een reinigingsmelk met rozenwater gericht op de droge en gevoelige huid. Mijn huid voelde schoon en zacht aan.

Sisleÿa L’Intégral Anti-âge

Een anti-age crème die je zowel ’s ochtends als ’s avonds kan gebruiken. Heel handig voor als je op vakantie gaat. Je hoeft meer één potje mee te nemen. Mijn huid voelde goed en gehydrateerd aan.

Sisley Double Tenseur

Liftend verzorgingsproduct met botanische extracten dat zowel onmiddellijk als op lange termijn werkt. Je kan het over je dagelijkse verzorgingsproducten aanbrengen of gewoon tijdens de dag als extra verzorging gebruiken. Het is een heel vloeibaar product dat je gemakkelijk kan aansmeren. Mijn huid voelde goed aan maar of het echt onmiddellijk effect heeft daar heb ik toch mijn twijfels over. Na een tijdje voelde mijn huid wat plakkerig aan en dat vind ik niet zo aangenaam.

Dior Capture Youth

Gezichts- en oog crème met antioxidanten die ervoor zorgt dat je huid jeugdig blijft en je huid tegelijkertijd verbetert. De crème is fijn van structuur en zocht ervoor dat je huid glad en stevig wordt. De crème is gemakkelijk uitsmeerbaar. Mijn huid voelde goed aan, maar van één keer gebruiken voel/zie je niet meteen een effect vind ik.

Sisley La Nuit Le Grand Soin Anti-Age

La Nuit Le Grand Soin Anti-Age is een nachtverzorging die alle huidverouderingsverschijnselen herstelt en de huid zichtbaar jonger maakt. Supremÿa werkt 's nachts op het moment dat het celvernieuwingsproces in volle gang is om de huid te helpen de natuurlijke herstelmechanismen te herstellen en er weer jong uit te zien. Mijn huid voelde goed aan met deze crème, maar net als andere crèmes zie je het effect maar op langere termijn.

Hebben jullie onlangs samples opgebruikt?

Reacties

 1. Leuk artikel! Ik gebruik die van garnier wekelijks, vind het een heel fijn en fris gevoel geven. Samples gebruik ik zelf niet snel omdat mijn huid niet zo goed tegen veranderingen kan... Parfum samples daarentegen word ik wel heel blij van!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die van Dior vind ik luxe zeg. Wat leuk dat je daar ook een sample van had.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Vind samples hartstikke handig, kun je precies zien of een product al dan niet bij je past.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het zo kanp dat je al die samples kan uitproberen en er verschillen in kan ontdekken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik altijd samples op vakantie! Dan hoef ik niet zoveel mee te slepen en maak ik ook eens wat op :-) Laatst trouwens wel een sample gebruikt van shampoo, toen alle flessen helemaal leeg waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me bijzonder, een maskertje met rozenblaadjes in!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eigenlijk test ik nooit samples, maar daar moet ik maar eens mee gaan beginnen, want op die manier kun je zoveel toffe nieuwe dingen uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Koop je naar aanleiding van die samples ook wel eens het product?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik probeer heel af en toe samples. Handig om mee te nemen op vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk, zo'n soort blog! Die samples zien er echt heel leuk uit. Zelf gebruik ik bijna nooit samples terwijl ik er wel een heleboel heb. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, die Sisley-samples heb ik ook een tijdje gebruikt! Zalige producten, maar wel wat prijzig, dus ideaal dat je ze op deze manier kan ontdekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De tester van Garnier lijkt me wat!
  Deze maand heb ik geen testertjes gebruikt, maar vind het wel altijd leuk om op die manier nieuwe producten te leren kennen.

  Liefs,
  Debbythechocoholic

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten