Project Pan | Update #2

 

Eerder dit jaar konden jullie hier al lezen dat ik een Project Pan begonnen was. Zo veel mogelijk van het product opgebruiken en het liefste helemaal opgebruiken eigenlijk. Benieuwd of het mij gelukt is? Lees dan snel verder.Catrice Sculpting Powder Palette
Ondanks dat ik elke dag de highlighter gebruikt heb kan je dit bijna niet zien. Van de bronzer heb ik dan wel weer bijna alles opgebruikt. Jammer genoeg is deze intussen gesneuveld en was alles op de grond gevallen. Ik heb dan besloten om het Solar Powder van Soap & Glory verder op te gebruiken.I heart Makeup Naked Chocolate Palette
Zoals jullie kunnen zien heb ik toch vaak naar dezelfde kleurtjes gegrepen en daarvan heb ik al goed de pan geraakt.

Makeup Academy Pro-Base Smooth, Set & Prime
Dit is het enige product dat ik tijdens dit project opgebruikt heb. Ik vond het zeker geen slechte primer maar ik ga deze niet direct opnieuw komen. Er liggen nog genoeg andere primers om eerst op te gebruiken.

Max Factor Creme Puff Blush in 05 Lovely Pink
Na al die maanden zie je nog altijd niet dat ik deze blush bijna elke dag gebruikt heb.

Vanaf nu ga ik elke week een ander palette gebruiken zodat alle producten eens gebruikt worden en ik niet elke keer naar hetzelfde grijp. Ook om te vermijden dat er palettes vergeten geraken en nooit gebruikt worden.

Reacties

 1. Wat leuk en slim om te doen want vaak gebruik je een vaste kleur en zou je het weggooien zonder de rest ook te hebben gebruikt. Ik koop meestal oogschaduw met drie kleren die ik ook alle drie gebruik, maar ik heb ook wel make up doosjes weggedaan met kleuren die ik gewoon echt nooit op zou doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan goed zien dat je het gebruikt hebt. De bodem is in zicht!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed project! Het is inderdaad heel verleidelijk om elke keer nieuwe dingen te kopen, maar zeker met oogschaduw enzo gebruik je heel vaak dezelfde soort kleuren. Ik wel in ieder geval.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit project kende ik nog niet. Je ziet wel een beetje dat je de producten hebt gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat goed zeg, je raakt al aardig de bodem! Zover ben ik nog niet haha ik draag daar denk ik te weinig make-up voor

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Knap dat je dat kunt, haha! Ik ben echt te erg koopverslaafd dus heb mie een gigantische voorraad... zou dit eigenlijk ook moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Handig om er zo achter te komen welke kleuren je het meeste gebruikt en wat je stijl een beetje is :) En natuurlijk ook goed om iets op te maken in plaats van dat het eeuwig blijft liggen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zo'n type die eerst alles opmaakt voordat ik een nieuwe product koop

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat goed van je! Ik zie de bodem ja... knap hoor!

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit vind ik zo slim en knap van jouw! En in zie inderdaad de pan goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten