Kruidvat | Skin Science Derma Sensitive Day Cream


Kruidvat bracht onlangs de Skin Science Derma Sensitive lijn uit, gericht op de gevoelige en reactieve huid. Vandaag laat ik jullie de dagcrème uit deze lijn zien.

Deze producten uit de Skin Science Derma Sensitive lijn zorgen voor het herstel van de natuurlijke huidflora en het stimuleren van de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid.Alle producten bevatten de actieve ingrediënten Ectoin, Ecoskin en Defensil.

Ectoin is een krachtig multifunctioneel natuurlijk aminozuur dat de huid beschermt tegen interne en externe stressfactoren, die huidveroudering en celbeschadiging veroorzaken. Ectoin zorgt ook voor een langdurige hydratatie die de huidfuncties versterkt en herstelt voor een zichtbaar gezonde en mooie huid.

Ecoskin is een pre-/probioticacomplex dat op een natuurlijke manier de verstoorde huidflora helpt te herstellen. Het stimuleert de biologische beschermingsfunctie. Hoe beter de weerstand van je huid hoe minder last van irritatie en het oncomfortabele brandende, jeukende en trekkerige gevoel.

Defensil heeft een kalmerende, vochtregulerende en ontstekingsremmende werking, die helpt de gevoelige en reactieve huid tot rust te brengen. Het beschermt en versterkt de biologische huidbarrière.

Kruidvat geeft veelbelovende resultaten weer. Een dermatologisch instituut voerde onafhankelijke tests uit met de producten en na 4 weken werd er een tot 37% zichtbaar rustigere en gekalmeerde huid ervaren. 36% had minder huidirritatie en tot 20% heeft een voelbaar verbeterd huidcomfort ervaren.De crème breng je elke ochtend aan op je gezicht, nek en decolleté na het reinigen van je huid.

Het product zit in een hygiënische tube met een pompje waarmee je de crème gemakkelijk kan doseren.

Na 2 weken gebruik ziet mijn huid er goed uit. Ik heb helemaal geen last van irritatie. Vaak had ik last van droge plekken en heb dit niet meer gehad. Ik ben heel tevreden over deze dagcrème en ben benieuwd naar de andere producten.

De Skin Science Derma Sensitive lijn bevat naast de dagcrème ook nog een nachtcrème, serum en een huidolie.

Alle producten uit deze lijn kosten € 5,49 per stuk.

Kenden jullie deze lijn van Kruidvat al?

*ik heb dit product ontvangen

Reacties

 1. Nee! Maar het valt me op (ik denk ook door jouw blog) dat Kruidvat de laatste tijd veel nieuwe dingen heeft die er goed uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kende dit merk en deze producten helemaal niet. Toch een keer gaan kijken bij de Kruidvat (ben ook benieuwd naar de overige ingredienten)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee ik kende deze creme nog niet :)! Moet nog wel nieuwe creme hebben dus zal vanmiddag eens kijken bij het Kruidvat. Klinkt goed namelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed. Fijn dat 'ie zo bevalt. Mooie, cleane verpakking ook voor een huismerk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kom dus echt nooit bij de kruitvat. Misschien toch eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had deze nog niet eerder gespot!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat het zo goed werkt zeg! En dat voor een fijne prijs ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat zulke crème ook gewoon bij het Kruidvat te koop is.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lijkt me een fijne product, kruidvat heeft de laatste tijd leuke dingen voor leuke prijzen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een fijn resultaat. Klinkt als een fijne crème, met een fijne prijs:)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Vergeleken met al die dure chique merken... Fijn dat het zo goed helpt.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn huid kan helaas niet tegen het Kruidvat-merk! Zooo jammer...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat fijn dat de product goed bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie productlijn. De verpakking oogt chique. Helaas kan ik niet goed meer tegen budgetproducten sinds een 'nasty' huidontsteking die nagenoeg een jaar heeft aangehouden. Mocht dat niet zo zijn, dan lijkt mij dit een fijn product voor een nog fijnere prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind de producten van het kruidvat echt goed. Een hele mooie kwaliteit voor een laag prijsje.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten