Favorieten Januari


Het is alweer de laatste dag van januari. Niet te geloven dat deze eerste maand van het nieuwe jaar zo snel voorbij gegaan is. Natuurlijk heb ik ook weer favorietjes die ik met jullie wil delen.


Be Creative Photo Perfecting Make-Up Setting Spray (review)
Elke dag na het aanbrengen gebruik ik een setting spray om mijn make-up te setten. Hierdoor blijft mijn make-up mooi zitten. Ik heb er al eentje van Urban Decay, L’Oréal en MAC getest en die vond ik allemaal goed. Deze van Be Creative is net zo goed. Mijn make-up blijft de hele dag mooi en goed zitten.

Kruidvat Skin Science Derma Sensitive Day Cream (review)
Kruidvat bracht onlangs de Skin Science Derma Sensitive lijn uit, gericht op de gevoelige en reactieve huid. Sinds enkele weken gebruik ik de dagcrème uit deze lijn en mijn huid voelt goed aan en ziet er ook beter uit. 

Collection 2000 Lasting Perfection Concealer (review)
De voorbije maand ben ik weer vaak deze concealer van Collection gaan gebruiken. Het product dekt goed en is gemakkelijk uit te blenden. Telkens ik naar de UK ga breng ik een nieuwe mee.

Max Factor Creme Puff Blush in 05 Lovely Pink (review)
Ik ben helemaal niet into blushes maar omdat ik in mijn Project Pan deze van Max Factor elke dag gebruikt heb ben ik het gewoon geworden om een blush te dragen. De Creme Puff Blushes hebben een lichte structuur waardoor ze gemakkelijk aan te brengen zijn. Je kan de kleur gemakkelijk opbouwen.

Welke waren jullie favorieten van de voorbije maand? Het mogen ook niet beauty gerelateerde favorieten zijn?

Reacties

 1. Wat gaat het tot snel he, die maanden! Ik zag deze producten van de week voorbij komen en schreef toen ook, dat ik zo vaak bij het kruidvat kom, maar eigenlijk altijd de vaste dingen koop. Ik moet echt eens vaker om me heen kijken in de winkel. Ik vind de dag crime heel opvallend met pompje en tube. Mijn favorieten dei maand is denk ik de glazen nagelvijl die ik mocht testen, dit is echt ideaal 9 vind ik dan :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb echt die setting spray nodig! Ik ga vandaag gaan shoppen. Ideaal. Bedankt voor de tip.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je zo'n maand overzichtje hebt gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, ik kan moeilijk een lijstje maken...aan mij gaat de beauty industrie volledig failliet! Als ik een paar douche cremes van Rituals heb, dan ben ik helemaal tevreden...Dochterlief doet al jaren haar best me over te halen tot make-up gebruik. maar als ik een lippenstift op heb, dan vind ik mezelf weer een hele grote meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ook dat januari snel voorbij is gegaan inderdaad! Raar hoe vlug de tijd gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook niet echt iets met blushes, maar heb pas een práchtige blush brush van Real Techniques gekocht, dus nu móét ik wel, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik lees de laatste tijd veel beautyblogs en denk. Ben ik nou echt zo een rare vrouw? Ik maak me nauwelijks tot niet op.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Januari is zo snel voorbij gegaan. Leuke favorieten heb je:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De dagcrème van de Kruidvat lijkt mij een heerlijk product. Ik ben gek op fijne crèmes en ook altijd opzoek naar goede.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toevallig net andere gekocht, maar ga deze ook eens proberen. Ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een fijne producten, die kende ik helemaal nog niet! Die setting spray lijkt me heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De lippenbalsem van baby lips! Heerlijk met het gekke weer

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik gebruik te weinig make up om er echt wat van te vinden.. Maar ik heb wel een vraag. Zo'n setting spray. Voelt je gezicht dan niet erg strak aan? Als ik het zo lees, krijg ik het gevoel dat er een laag overheen gaat dat de boel bij elkaar houdt..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor. Het voelt eerst wat vochtig aan en je make-up gaat er egaler uitzien. Maar dat droogt op. Je voelt er helemaal niets van.

   Verwijderen
 14. Die Kruidvat Skin Science Derma Sensitive Day Cream is misschien iets wat ik een keer moet gaan proberen. Mijn huid is altijd zo lastig..

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De Kruidvat sensitive creme ziet er heel verantwoord uit qua verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb een hele mooie Nars-lippenstift waar ik echt heel blij mee ben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie favorieten! Ik hou juist enorm van blushes. Een klein beetje kan al zo'n groot verschil maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Mooie favorieten. Ik zou de Collection concealer ook nog eens naar boven moeten halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De concealer lijkt me handig. Ik heb me enkele paletten van Iheartmakeup gekocht

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten