Be Creative | Photo Perfecting Make-Up Setting Spray


Na het aanbrengen van mijn make-up gebruik ik altijd een setting spray zodat mijn make-up langer mooi blijft. De gekendste sprays zijn die van Urban Decay en MAC. Be Creative heeft er nu ook eentje en die moest ik natuurlijk testen.Photo Perfecting Make-Up Setting Spray is een spray die je aanbrengt nadat je je make-up aangebracht hebt om er voor de zorgen dat je make-up langer en mooier blijft zitten.

Het is een frisse mist die een dunne en luchtdoorlatende film op je huid achterlaat en die voorkomt dat je make-up uitloopt of vervaagt.

De Photo Perfecting Make-Up Setting Spray bevat actieve ingrediënten zoals ricinusolie en botanische extracten van cassave en mimosa boomschors, die bekend staan om hun hydraterende eigenschappen, zodat de Spray extra verfrissend aanvoelt.

De verpakking is heel simpel wit met zwarte letters en een zwarte dop. Met de spray kan je gemakkelijk het product over je hele gezicht aanbrengen. Er wordt aangeraden om op armlengte te sprayen.
Ik heb zelf al verschillende setting sprays getest en ik ben heel tevreden over deze van Be Creative. Deze meer budgetspray moet zeker niet onder doen voor die van de duurdere merken. Mijn make-up blijft de hele dag mooi zitten.

De setting spray is te koop bij Ici Paris XL en kost € 18,95 voor een fles van 125 ml. Ik dacht dat er nog een travelsize versie was maar die kan ik momenteel niet terugvinden.

Gebruiken jullie een setting spray om jullie make-up te fixen?

Reacties

 1. Nee, maar ik gebruik ook geen make up. Zo'n spray klinkt wel heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan dit ook gewoon zonder make-up gebruiken, zo een beetje als een toner

   Verwijderen
  2. Oh dat is handig zeg! Dat wist ik niet. Dat lijkt me wel wat.

   Verwijderen
 2. Hij klinkt heel erg fijn maar ik vind 19 euro voor een product wat voor mijn gevoel niet echt 'nodig' is toch best veel! Ik laat 'm daarom staan :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu ben ik er benieuwd naar en wil ik hem ook testen. Ik ben volop bezig met het experimenteren met make-up!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil me dat echt aanschaffen. Mijn make-up is er altijd zo snel af.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, eigenlijk niet. Ik heb wel zo'n soort setting poeder van NARS, maar dat gebruik ik eigenlijk ook nooit. Ik ben echt zo iemand die make-up opdoet en er daarna per ongeluk doorheen veegt...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Handig! Ik gebruik eigenlijk nooit setting spray, maar gewoon water om het een beetje op te frissen. Misschien toch eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog nooit zo'n spray gebruikt. Je maakt me wel heel erg nieuwsgierig nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. dat klinkt handig voor bijvoorbeeld een feestje, zo door de week zou ik dat denk ik nooit gaan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn god, ik wist niet eens dat dit bestond! Wat een top uitvinding!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hem eigenlijk nog best duur voor een budgetvariant, haha. Ik vind de fixing spray van Etos heel fijn, maar het effect durf ik niets over te zeggen, omdat ik nooit lang make-up draag, haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten