Yves Rocher | Glossy Lip Pens


Een tijdje geleden liet ik jullie de Glossy Pens van Yves Rocher zien. In hun kerstcollectie zit een leuke set met enkele kleurtjes en die laat ik jullie vandaag zien.De Glossy Lip Pens zijn lippotloden met een dik punt waarmee je gemakkelijk het product kan aanbrengen. De Lip Pens bevatten karitéboter waar door je lippen gevoed worden en gehydrateerd aanvoelen.

De set met 3 Glossy Lip Pens bevat de kleurtjes Parfait Rose Clair,  Pourpre Lumineux en Rouge Bordeaux.
Parfait Rose Clair : een nude/ rozekleur
Pourpre Lumineux : een bessenkleur
Rouge Bordeaux : een donkerdere bessen kleur  

De kleurtjes zijn heel sheer en niet te opvallend. Ideaal voor iemand die wel een kleurtje op de lippen wil maar niet te heftig. De Lip Pens zijn heel gemakkelijk een nauwkeurig om te gebruiken. Je kan ze in je handtas meenemen en bijwerken zonder dat je echt een spiegel nodig hebt. 

De Lip Pens zijn heel zacht en romig en voelen wat aan als een lippenbalsem. Je voelt meteen dat je lippen gehydrateerd worden. Wat heel handig is is dat je de potloden niet hoeft te slijpen, je kan ze gewoon omhoog draaien. 

Ik vind ze zelf heel leuk om te dragen, alleen Parfait Rose Clair is niet helemaal mijn ding. De kleur is iets te flets voor mij. 

De set 3 met Glossy Lip Pens kost € 14,90. Je kan ze ook apart kopen en de lippennen zijn in veel meer kleuren verkrijgbaar. Er zit vast een kleurtje voor jou bij en het leuke is dat ze vaak promoties doen.

Hebben jullie al de Glossy Lip Pens getest?

*ik heb dit product ontvangen

Reacties

 1. Nee, deze heb ik nog niet geprobeerd, maar ik ben wel fan van lippenbalsem met een kleurtje, dus dit klinkt wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog niet geprobeer maar ze zien er mooi uit! Lijken me fijne produxten in een mooie verpakking.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is geloof ik net wat voor mij. Ik gebruik niet zo vaak lippenstift enzo, maar wil er voor de feestdagen natuurlijk wel extra feestelijk uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die nude kleur vind ik minder, maar die andere zijn erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie kleuren vooral rode kleuren

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleuren! Ik heb een soort gelijk product van Clinique en daar ben ik echt fan van

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik houd van Yves rocher! Vroeger hadden we hier ook echt een winkel van ze. Jammer dat die weg is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kleurtjes. Fijn dat ze ook niet te opvallend zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben noet zo gek van lip pens heb dan liever een gloss of een stick. De kleuren zien er wel leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb een een rode glossy lip pensil van Yves Rocher. Handig om te gebruiken hé

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die verpakkingen zijn erg leuk en opvallend. En mooie kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeeeh wat een super mooie kleuren! Ik gebruik zelf eigenlijk niets van Yves Rocher, maar super!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb er zelf ook al enkele verzameld, en vind ze erg fijn en hydraterend!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. had ze nog niet eerder gezien maar lijken me wel fijne items

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb er ook ooit een paar getest, en ze zijn bij mij bijna altijd favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke setje voor als cadeautje. Mooi kleuren ook vooral de rode kleuren

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik ben echt supergrote fan van Yves Rocher! Ik heb zelf de rosé claire variant en die is inderdaad heel onopvallend, ik had er net iets meer van verwacht, maar qua verzorging vind ik hem wel heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. De huidskleurige is niet mijn favoriet maar de twee andere geven wel een mooi en zomers kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten